شناسهٔ خبر: 71283928 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بازار عید و رمضان در اردبیل تحت کنترل قرار دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: مردم نگران تأمین مایحتاج خود در عید نوروز و ماه رمضان نباشند چرا که بازار و تأمین کالاهای اساسی تحت کنترل است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز خلیلی در نشست اعضای کمیته مشترک تنظیم بازار اردبیل اظهار داشت: به اندازه کافی اقلام مورد نیاز مردم و مایحتاج ضروری ذخیره‌سازی شده و کمبودی را از لحاظ عرضه این محصولات شاهد نخواهیم بود.

وی تصریح کرد: عده‌ای تلاش می کنند تا با افزایش قیمت و ایجاد تورم کاذب ناامنی را در بازار افزایش دهند در حالی که شرایط آرامی را در بازار همراه با عرضه محصولات با قیمت مناسب شاهد هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: دستگاه‌های عضو تنظیم بازار استان با جدیت باید در امر نظارت بر بازار ورود پیدا کنند تا جلوی هرگونه افزایش قیمت نامتعارف و یا احتکار احتمالی گرفته شود.

خلیلی ضرورت تأمین نیازمندی مردم را با اولویت ماه رمضان و عید نوروز یادآور شد و افزود: در گام نخست قرار است به قیمت مناسب برنج، شکر، روغن و سایر نیازمندی‌های مردم در بازار عرضه شده و جلوی سودجویی‌های احتمالی گرفته شود.

وی ‌خاطرنشان کرد: در تأمین میوه شب عید نیز اقدامات مناسب با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط انجام شده تا توزیع میوه شب عید در فضای مناسب و بر اساس قیمت تنظیم بازار انجام شود.

خلیلی خواستار پیگیری و ورود دستگاه‌های نظارتی بر برخورد جدی با عاملان ناامنی در بازار را یادآور شد و اضافه کرد: هرگونه افزایش خودسرانه قیمت‌ها و احتکار تخلف محسوب شده و ما با کسی در این زمینه مماشات نخواهیم کرد.

وی بیان کرد: در تهیه آرد و نان مناسب و جلوگیری از ایجاد صف‌های طولانی با توجه به هوای سرد حاکم بر استان باید نظارت‌ها به صورت دقیق و منضبط انجام شده و پایش بازار نیز در دستور کار باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل در ادامه یادآور شد: چهار درصد از محصولات کشاورزی و دامی کشور در این استان تولید می‌‌شود و نباید مشکلی در تأمین ارزاق داشته باشیم.

خلیلی تصریح کرد: مدیریت مناسب در بخش‌های متعدد برای جلوگیری از بروز کمبود در برخی از کالاها تأثیرگذار است و باید در این زمینه معقول و منطقی عمل کنیم.

وی پرهیز از خام‌فروشی محصولات تولیدی استان را یادآور شد و گفت: تأمین نقدینگی برای واحدهای گوشت قرمز و مرغ با هدف تأمین نیازمندی‌ها و هدایت نقدینگی بازار به سمت تولید از جمله اقدامات مؤثر برای رشد تولید و ارزش افزوده خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل از دستگاه‌های مرتبط نظیر جهاد کشاورزی، پشتیبانی امور دام، غله و دامپزشکی، صمت، تعزیرات، تعاون روستایی و سایر دستگاه‌ها خواست تا گزارش خود را از اقدامات مناسب در راستای کنترل بازار ارائه کرده و به صورت مستمر در این زمینه بر تقویت مؤلفه‌های نظارت بازار با دقت وارد عمل شوند.

انتهای پیام/131/.