شناسهٔ خبر: 71283438 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

پلیس اسرائیل هک شد

گروه هکری حنظله، اطلاعات پلیس رژیم صهیونیستی را هک کرده و این اطلاعات را در دسترس عموم قرار داده است.

صاحب‌خبر -

گروه هکری حنظله، اطلاعات پلیس رژیم صهیونیستی را هک کرده و این اطلاعات را در دسترس عموم قرار داده است.

گروه هکری حنظله امروز خبری مبنی بر هک اطلاعات پلیس رژیم صهیونیستی منتشر کرده و این خبر در رسانه‌های رسمی و غیر رسمی عبری زبان منتشر شده است.

طبق اعلام این گروه هکری، بیش از ۲.۱ ترابایت اطلاعات پرونده‌های پلیس رژیم صهیونیستی به دست این گروه هک شده است.

از میان اطلاعات هک شده پلیس اسرائیل، بیش از ۳۵۰ هزار سند در دسترس عموم قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا: گروه هکری حنظله دفاع از فلسطین و مردم بی‌پناه غزه را به عنوان آرمان خود انتخاب کرده‌اند و چندین مرتبه به زیرساخت‌های امنیتی، اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی را مورد حمله سایبری قرار داده‌اند. با شروع عملیات طوفان الاقصی، گروه هکری حنظله نیز حملات خود را به رژیم صهیونیستی آغاز کرد.

این گروه هکری اطلاعات سامانه های دفاع موشکی ارتش رژیم صهیونیستی، ساختار انتقال پول و پولشویی جاسوسان اسرائیلی و شرکت های زیر مجموعه وزارت جنگ اسرائیل و موارد مشابهی را هک کرده‌اند.

گروه هکری حنظله حتی به تلفن همراه وزیر جنگ سابق رژیم صهیونسیتی نیز نفوذ کرده و اطلاعات آن را منتشر کرده‌اند./ایرنا