شناسهٔ خبر: 71282063 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

رونالدو با پسرش هم‌تیمی می‌شود

کریستیانو رونالدو، مهاجم النصر عربستان، تایید کرد که علاقه دارد تا با پسرش همبازی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو که به تازگی وارد 40 سالگی شده و در دوران حرفه‌ای خود آرزوی زدن هزار گل را دارد، هیچ محدودیتی برای خودش قائل نیست و می‌خواهد در جام جهانی بعدی هم بازی کند.

این تورنمنت که در سال 2026 در آمریکا، مکزیک و کانادا برگزار می‌شود هدف بزرگ رونالدو است و او در مصاحبه با تله‌فوت آن را تایید کرد.

رونالدو در این باره گفت: "این منصفانه نیست که بگویم یک جام جهانی دیگر را از دست داده‌ام و در دوران حرفه‌ای خود موفق بوده‌ام. وقتی جام جهانی بعدی از راه برسد، اگر هنوز از نظر جسمی و روحی در شرایط خوبی باشم و تیم ملی پرتغال به من نیاز داشته باشد، در خدمتش خواهم بود."

ستاره پرتغالی همچنین اضافه کرد که دوست دارد با پسرش در سطح حرفه‌ای بازی کند. رونالدو گفت: "دوست دارم با پسر 14 ساله‌ام بازی کنم، اما خواهیم دید، این بیشتر به من بستگی دارد تا به او."

2146463

این هفته روزنامه اکیپ به مناسبت تولد 40 سالگی رونالدو جلدی را به این بازیکن اختصاص داد که در آن گزارش داده بود هدفش بازی در جام جهانی 2026 و همبازی شدن با پسرش است.

کریستیانو رونالدو پیش از این در پنج جام جهانی بازی کرده و اگر به جام جهانی 2026 برسد، ششمین دوره را تجربه خواهد کرد. مهاجم سابق رئال مادرید که در حال حاضر در النصر حضور دارد، قهرمان اروپا شده و تمام عناوین ممکن در سطح باشگاهی و تیم ملی، به جز جام جهانی، را به دست آورده است.