شناسهٔ خبر: 71281900 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

انتشار فراخوان ثبت‌نام ناشران برای نمایشگاه قرآن

فراخوان ثبت‌نام ناشران برای حضور در سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان ثبت‌نام ناشران برای حضور در سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد.

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از پانزدهم تا بیست‌وششم اسفند در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

ناشران مکتوب و دیجیتال که آثار و تولیدات قابل توجهی در حوزه علوم قرآنی و سیره اهل بیت (ع) دارند و مایل به حضور در این رویداد بزرگ فرهنگی هستند از امروز یکشنبه ۲۱ بهمن تا پایان شنبه ۲۷ بهمن فرصت دارند برای ثبت‌نام اولیه به نشانی register.tibf.ir مراجعه کنند.

طبق اعلام خانه کتاب و ادبیات ایران، ثبت‌نام اولیه در این رویداد صرفاً اعلام آمادگی برای حضور است و نمایشگاه هیچ تعهدی برای اختصاص غرفه به ثبت نام کننده ندارد.