شناسهٔ خبر: 71279459 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حماس: اشغالگران در اجرای تعدادی از مفاد آتش‌بس تعلل می‌کنند

سخنگوی جنبش حماس اظهار داشت که اشغالگران در اجرای برخی از مفاد توافق آتش بس تعلل می‌کنند و ممکن است تعلل آنها بر دیگر بندهای آتش بس تاثیر بگذارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی العربی گفت که رویاهای جناح راست افراطی رژیم صهیونیستی در غزه به دلیل ایستادگی و استقامت ملت فلسطین عملی نشد.

سخنگوی جنبش حماس افزود که به لطف ایستادگی ملت فلسطین و حمایت آن‌ها از مقاومت به دستاوردهای بیشتری دست خواهیم یافت.

 قاسم در ادامه گفت که اشغالگران در اجرای برخی از مفاد توافق آتش بس تعلل می‌کنند و ممکن است تعلل آنها بر دیگر بندهای آتش بس تاثیر بگذارد.

 با گذشت بیست و یک روز از اجرای توافق آتش‌بس در نوار غزه، بند بشردوستانه این توافق که مهمترین بند آن است به طور دقیق و کامل اجرا نشده است. «سلامه معروف» رئیس دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه چند روز پیش طی سخنانی به همین منظور اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در اولویت‌های پروتکل بشردوستانه در غزه اختلال ایجاد و از هر فرصتی برای طفره رفتن از اجرای توافق آتش بس استفاده می‌کند.

سلامه معروف در اظهاراتی مطبوعاتی تاکید کرد که هیچگونه خانه سیاری وارد نوار غزه نشده و تنها 4 درصد چادرهای مورد نیاز آوارگان به این باریکه رسیده است.

وی افزود: رژیم اشغالگر علی رغم درخواست فلسطینیان در خصوص سرپناه فوری از جمله خانه‌های سیار و چادرها، اولویت‌های پروتکل بشردوستانه را دستکاری می‌کند و به دنبال آن است که بعد از 15 ماه بمباران، ویرانی و کشتار، درد و رنج فلسطینی‌ها را بیشتر کند.

این مقام دولتی غزه تصریح کرد: ایجاد سرپناه‌های فوری، ورود سوخت، تجهیزات سنگین، چادرها، ژنراتور، دارو و تجهیزات پزشکی در اولویت نیازهای انسانی غزه قرار دارند؛ اما رژیم اشغالگر در ورود این اقلام به نوار غزه اختلال ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/