شناسهٔ خبر: 71278088 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۳۹ پروژه ارتباطات دهه فجر در خراسان جنوبی افتتاح شد+فیلم

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی از بهره‌برداری ۳۹ پروژه ارتباطات در دهه فجر امسال در سطح استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

مصطفی بهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار کرد: مجموع پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر در حوزه ارتباطات خصوصاً ارتباطات روستایی از حیث اعتباری بالغ بر 196 میلیارد تومان است‌.

وی با بیان اینکه این اعتبارات از محل اعتبارات وزارت ارتباطات تأمین شده است، گفت: با این اعتبار در مجموع 39 پروژه برای دهه فجر امسال آماده شد.

بهره‌مندی 46 روستای استان از ظرفیت‌های شبکه ملی اطلاعات

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی ادامه داد: این پروژه‌ها شامل اجرای 30 سایت جدید و ارتقای 9 سایت موجود در روستاها است.

بهی بیان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها در مجموع 46 روستای جدید استان از ظرفیت‌های شبکه ملی اطلاعات، اینترنت پرسرعت همراه و پوشش بهینه تلفن همراه بهره‌مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: مجموع خانوارهایی که از این پروژه‌ها در دهه فجر امسال بهره‌مند خواهند شد بالغ بر 3 هزار و 800 خانوار است‌.

.

انتهای پیام/253