به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بحرانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیش بینی میشود امسال ۲ هزار تُن محصول کُنار برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۵ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه ۳ رقم کنار آنامیس، خاوران و گاتا که به شکل ظاهری سیبی، کشیده و گرد هستند کاشته شده است افزود: در حال حاضر برداشت کُنار پیوندی از باغهای شهرستان دشتی آغاز شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اعلام اینکه استان بوشهر به عنوان یکی از قطبهای تولید کُنار در کشور محسوب میشود ادامه داد: این محصول یکی از ظرفیتهای مهم کشاورزی منطقه محسوب میشود.
بحرانی با تاکید بر اینکه محصول کُنار هرساله سهم بسزایی در اقتصاد محلی دارد گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مساعد، تولید کُنار پیوندی در سالهای اخیر روند رو به رشدی داشته و کشاورزان منطقه نسبت به توسعه کشت آن ابراز علاقه کردهاند.
وی تصریح کرد: برداشت کنار در استان بوشهر از اوایل بهمن آغاز شده و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه محصول برداشت شده علاوه بر توزیع در استان به دیگر استانها نیز صادر میشود ادامه داد: اشتغالزایی کشت کُنار، نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه داشته و بسیاری از باغداران و کارگران محلی از این فرصت بهرهمند شدهاند.
بحرانی با تاکید بر حمایتهای دولت و بخش خصوصی برای توسعه بازار فروش این محصول گفت: میوه کُنار سرشار از انواع ویتامینها، فسفر، آهن، منگنز و روی بوده و از پوست و برگ کُنار برای مصارف دارویی و محصولات بهداشتی استفاده میشود.