شناسهٔ خبر: 71276948 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مسابقات ورزشی جانبازان به مناسبت روز جانباز برگزار شد

رئیس هیئت ورزش جانبازان ارتش گفت: مسابقات ورزشی جانبازان به مناسبت روز جانباز و دهه مبارک فجر در مرکز توانبخشی شهید بهشتی (آسایشگاه فدک) برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محسن صادق‌نیا رئیس هیئت ورزش جانبازان ارتش و مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی در حاشیه برگزاری مسابقات ورزشی جانبازان، گفت: همزمان با روز جانباز و دهه مبارک فجر، مسابقات ورزش جانبازان در دو رشته و پنج کلاس به همت مدیر یت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نزاجا و هیئت ورزش جانبازان ارتش در مرکز توانبخشی شهید بهشتی (آسایشگاه فدک) برگزار شد.

وی با بیان اینکه جانبازان، قهرمانان واقعی این ملت هستند اظهار کرد: جانبازان و ایثارگران قهرمانانی هستند که جان خود را که بالاترین متاع و هدیه الهی است خالصانه در کف دست گرفته و با حضور در جبهه‌های جنگ حق علیه باطل اجازه ندادند دشمنان حتی یک وجب از خاک این سرزمین را اشغال کنند. این روحیات ارزشمند است، هیچ انگیزه‌ای جز ولایت مداری، اسلام دوستی و دفاع از میهن این عزیزان را به سوی جبهه‌ها روانه نکرد.

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: نفرات شرکت کننده در این دوره از مسابقات، متشکل از جانبازان نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و همچنین جانبازان آسایشگاه فدک بودند که با شور و نشاط و روحیه‌ی بالایی در این گردهمایی حضور بهم رساندند.

سرهنگ صادق‌نیا خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات با حضور امیر سرتیپ فولادی ریاست سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش و امیر سرتیپ دوم امیدی ریاست سازمان تربیت بدنی ارتش و در رشته‌های پینگ پنگ (تنیس روی میز) و دارت برگزار و سه نفر برتر هر رشته با مدال قهرمانی، هدایای ویژه و لوح یادبود و تمامی شرکت‌کنندگان با هدیه عمومی تقدیر شدند.