شناسهٔ خبر: 71274523 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

استاندار گیلان:

آب شرب مناطق سیل زده استان مشکلی ندارد

استاندار گیلان گفت: آب شرب در مناطق مختلف استان از جمله سیل زده مشکلی برای آشامیدن و مصرف ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، هادی حق شناس روز یکشنبه در جریان بازدید از اداره کل هواشناسی استان در رشت در زمینه برخی نگرانی های مردم نسبت به وضعیت آب شرب و برخی شایعات در مورد نشتی شبکه و ورود فاضلاب به آن اظهار کرد: خوشبختانه هیچ مشکلی در آب شرب وجود ندارد، ضمن اینکه در حوزه برق و گاز نیز در ارائه خدمات به مردم در حال حاضر مشکلی نیست امابه شدت نیازمند همراهی آنان در کاهش و مدیریت مصرف هستیم.

نماینده عالی دولت در گیلان افزود: با توجه به میزان کاهش بارندگی ها، سطح آب رودخانه های رشت اندکی کاهش یافته و در منطقه پیربازار حدود یک متری فروکش کرده است و به مرور وضعیت این منطقه به حالت عادی می گردد.

وی با تاکید بر اینکه از نخستین ساعات بالا آمدن سطح آب رودخانه و ورود سیل به منازل مردم امدادرسانی در این منطقه با قدرت انجام شده و می شود و با فروکش کردن آب پیگیری مسائل مردم با قوت ادامه می یابد.

نماینده عالی دولت در گیلان همچنین تصریح کرد: از امشب سامانه بارشی از گیلان خارج می شود اما فردا به طور قطع یخبندان را در استان داریم از اینرو از هموطنان و مردم استان تقاضا داریم که از سفرهای غیرضروری و تردد در جاده ها و سطح شهرهای گیلان به طور جدی خودداری کنند.

استاندار گیلان به مسدود بودن برخی از جاده های و نیز ممنوعیت تردد در محور قزوین - رشت اشاره و بیان کرد: جاده اسالم - خلخال، پونل - اسالم و جاده قدیم رشت - قزوین به دلیل بارش برف و باران شدید مسدود است و سایر راههای استان باز است اما تاکید مضاعف ما آن است که هموطنان از سفرهای غیرضروری در جاده ها استان خودداری کنند.