روزنامه «دنیای اقتصاد» در گزارشی با تیتر «سقوط حاشیه سود» نوشته است: «حاشیه سود فعالیتهای اقتصادی در ایران رو به کاهش است. این یعنی انگیزه فعالان تولید و تجارت در ایران احتمالا نزولی خواهد شد. این سیگنال که بازتابدهنده درجه صحت تصمیمات مالی است، شاخص مهمی برای ادامه فعالیت سرمایهگذاران در یک حوزه اقتصادی است.»
گزارش بعدی به بازدید سرزده سرپرست دادسرای امور پزشکی تهران از بیمارستانی خصوصی بازمیگردد که دو بیمار در اتاقهای عمل بیمارستان بستری بودند، اما پزشکان جراح خواب و تکنیسینها به جای آنها مشغول عمل جراحی بودند. آنطور که روزنامه «جوان» روایت کرده، در جریان این بازرسی به درخواست بازرس وزارت بهداشت سه اتاق عمل از چهار اتاق عمل جراحی بیمارستان پلمب شد.
در ادامه کیوسک امروز از روزنامه «هممیهن» هم گزارشی درباره ضرورت تغییر استراتژی آمریکا در خاورمیانه را خواندیم. در این گزارش تاکید شده است: با نگاهی به سیاستهای جنگطلبانه آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم میبینیم که سیاست خاورمیانهای آمریکا تحت تاثیر سیاستهای اسرائیل است و هدف نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل نیز درگیری نظامی با ایران است.