شناسهٔ خبر: 71271131 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

پلمب واحد تولیدی محصولات بهداشتی در سنندج

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از پلمپ واحد تولیدی غیرمجاز محصولات بهداشتی در سنندج خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هومن قصری اظهار داشت: بنا به گزارشات رسیده مبنی بر فعالیت واحد تولیدی لوازم بهداشتی به صورت غیرمجاز، اکیپ کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه به همراه پرسنل نیروی انتظامی به واحد مذکور در جاده نایسر اعزام شدند.

وی گفت: در بازرسی از مکان محل فعالیت، علاوه بر انبار لوازم بهداشتی که در شرایط نامناسب بوده، واحد در حال تولید محصولاتی از قبیل انواع کرم و شوینده‌های تقلبی بدون اخذ مجوزهای بهداشتی لازم و استفاده از مواد اولیه فاقد مشخصات بهداشتی در شرایط بسیار نامناسب بهداشتی بود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کرد: با حکم دادستانی شهرستان سنندج تمامی محصولات تولیدشده و محصولات غیرمجاز توقیف و واحد تولیدی مذکور پلمب شد.

قصری افزود: این دومین واحد تولید محصولات بهداشتی در دو هفته اخیر است که با همکاری نیروی انتظامی پلمب می‌شود.

انتهای پیام/486/