شناسهٔ خبر: 71269331 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

ارائه نسخه به‌روزرسانی‌شده نقشه جامع علمی کشور تا حدود یک ماه آینده

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حدود یک ماه دیگر نسخه به‌روزرسانی نقشه جامع علمی کشور به شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌رسد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در گفتگو با مهر در مورد به‌روزرسانی نقشه علمی کشور گفت: فرآیند به‌روزرسانی نقشه و همچنین آئین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی به خوبی در حال پیشرفت است.

وی با اشاره به همکاری فرهنگستان در بازنگری نقشه جامع علمی کشور اظهار کرد: کارهایی که در شورا شروع کردیم، اقدامات مهمی است. پیش از این شاید دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی خیلی با فرهنگستان علوم و فرهنگستان علوم پزشکی ارتباطی نداشت، ولی الان در آئین‌نامه ارتقا و بازنگری نقشه جامع علمی کشور، این دو فرهنگستان به جد در حال فعالیت هستند.

خسروپناه پیش‌بینی کرد که تا حدود یک ماه آینده به‌روزرسانی نقشه جامع علمی کشور از سوی فرهنگستان علوم به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.