شناسهٔ خبر: 71257724 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

۲۷۱ مدرسه با مشارکت دولت و خیرین در قم ساخته می‌شود

استاندار قم از امضای تفاهم‌نامه‌ای برای احداث ۲۷۱ مدرسه ۱۲ کلاسه در این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، اکبر بهنام‌جو امروز در مراسم خشت‌گذاری مدارس منطقه نهضت ملی مسکن در پردیسان، از برنامه‌ریزی دولت برای توسعه عدالت آموزشی با همراهی مردم و خیرین خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری نشست تعیین سهم اعتبارات آموزشی استان در برنامه هفتم توسعه، گفت: این نشست در اوایل دی‌ماه امسال با هدف افزایش سرانه فضای آموزشی قم به 6.1 مترمربع برگزار شد.

بهنام‌جو افزود: در نتیجه این نشست، تفاهم‌نامه‌ای برای طراحی و ساخت 271 مدرسه 12 کلاسه در قم به امضا رسید که منابع مالی آن از محل اعتبارات ملی، استانی، خیرین، نهضت ملی مسکن، بند "خ" ماده 20 مالیات و سایر منابع تأمین خواهد شد.

استاندار قم همچنین بر لزوم توجه به چندین نهضت در حوزه آموزش و پرورش تأکید کرد و اظهار داشت: علاوه بر توسعه فضاهای آموزشی، باید تجهیز مدارس و تکمیل کادر آموزشی نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با اجرای این برنامه‌ها، کمبود فضای آموزشی استان طی چهار سال آینده برطرف شود.

انتهای پیام/