شناسهٔ خبر: 71237011 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس:

میراث دار 4000 شهید استان گلستان هستیم

نماینده مردم شهرستان‌های رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: یادمان نرود که میراث دار شهدای گرانقدر هستیم و 4000 شهید استان گلستان نشانه ولایتمداری اش است.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «جمشید قائم مقام» در سومین یادواره ۵۰۰ شهید خراسانی مقیم استان‌ گلستان که در مصلای آزادشهر برگزار شد، اظهار کرد: استان گلستان به داشتن اتحاد و همدلی و ولایت مداری اش فخر می فروشد.
 
به گفته وی؛ مردم استان از 17 قوم و مذهب در جبهه های نبرد علیه باطل شرکت کردند و نشان دادند که رمز وحدت و ولایتمداری رمز پیروزی است.
 
نماینده مردم شهرستان‌های رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی استان گلستان را در اتحاد و همدلی نمونه برای کشور دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب گلستان را در داشتن وحدت و انسجام برای سایر استان ها الگو دانستند.
 
وی افزود: مردم استان با درایت آیت الله نورمفیدی در کمال آسایش و برادری در کنار همدیگر زندگی می کنند.
 
انتهای پیام/