به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران دکتر حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران اظهار داشت: تعداد کل مجوزهای صادراتی در 10 ماهه سال 1403 به 1538 مورد رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود 60 درصد افزایش داشت که نشاندهنده پیشرفت قابل توجهی در فعالیتهای صادراتی استان مازندران است و ما امیدواریم این روند رو به رشد در آینده نیز ادامه یابد.
وی از تنوع و افزایش حجم صادرات محصولات دامپزشکی خبر داد و گفت: صدور مجوز صادرات لبنیات، محصولات آبزی پروری و خاویاری، گوشت و مرغ و خوراک دام و غیره تنها بخشی از تنوع محصول صادراتی است که 12 میلیون و 408 هزار کیلوگرم لبنیات به کشورهای مختلف صادر شده است. این محصولات شامل انواع پنیر، کره، شیرخشک و سایر فرآوردههای لبنی بودهاند که تقاضای بالایی در بازارهای بینالمللی دارند.
وی همچنین از صادرات مرغ منجمد به میزان 7 میلیون و 678 هزار کیلوگرم خبر داد و گفت: این محصول به دلیل کیفیت بالا و قیمت رقابتی، در بازارهای منطقهای و جهانی محبوبیت زیادی دارد همچنین یکی از محصولات جانبی صادراتی، پا و پنجه مرغ بوده که در این دوره، 140 هزار کیلوگرم از این محصول به کشورهای مختلف عرضه شده است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران تصریح کرد: صادرات ماهی منجمد نیز به 212هزار کیلوگرم و مرغ تازه 1 میلیون 589 هزار کیلوگرم رسیده است. این محصول به دلیل کیفیت بالا و رعایت استانداردهای بهداشتی، در بازارهای بینالمللی مورد توجه قرار گرفته است.
آقاپور کاظمی از صادرات 540 هزار کیلوگرم ماهی تازه خوراکی خبر داد و افزود: یکی از محصولات لوکس صادراتی استان مازندران، خاویار بوده که در این دوره با رشد چشمگیر صادرات آن 2604 کیلوگرم از این محصول به بازارهای بینالمللی صادر شده است که به دلیل ارزش افزوده بالا، یکی از مهمترین محصولات صادراتی استان است.
وی افزود:: 100 هزار کیلوگرم خوراک دام و 487 هزار کیلوگرم خوراک و مکمل آبزیان و 1میلیون و 197 هزار کیلوگرم آلایشات خوراکی نیز به بازارهای بینالمللی فرستاده شده است.
آقاپور کاظمی درباره عوامل مؤثر در این رشد چشمگیر توضیح داد: یکی از مهمترین دلایل این موفقیت، اجرای سیاستهای هدفمند برای افزایش کیفیت محصولات و رفع موانع صادراتی و حمایت های لازم در این حوزه بوده است. همچنین، همکاری نزدیک با بخشهای خصوصی و دولتی، تقویت زیرساختها و اجرای برنامههای آموزشی و نظارتی، نقش کلیدی در این پیشرفت داشته است.
وی اظهار کرد: قصد داریم با ادامه سیاستهای کنونی و تقویت همکاریها، حجم و تنوع صادرات محصولات دامپزشکی استان مازندران را بیشتر از پیش افزایش دهیم. همچنین، تلاش میکنیم تا بازارهای جدیدی را برای محصولات استان باز کنیم و برند مازندران را به عنوان یکی از تأمینکنندگان معتبر محصولات فرآورده خام دامی مطرح کنیم.
انتهای پیام/
∎