شناسهٔ خبر: 71227093 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

درخواست امام جمعه خرم‌آباد از رئیس قوه قضاییه؛

مسئولان برای پیگیری مسائل چند روز در لرستان بمانند

خرم‌آباد - نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: انتظار داریم در ادامه سفر رئیس قوه قضاییه، افرادی که تشخیص می‌دهید چند روز در استان بمانند و مسائل و مشکلات را پیگیری کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمد رضا شاهرخی ظهر پنجشنبه در شورای اداری لرستان با حضور رئیس قوه قضائیه در سخنانی با اشاره به اینکه اگر خدمت گذاری صورت گرفت و مردم از خدمات بهره مند شدند، آن وقت کارنامه خوب و مثبت است، اظهار کرد: اجرای سند تحول و به روز کردن آن در قوه قضائیه نظام را به اهداف ترسیم شده نزدیک تر می‌کند.

وی با بیان اینکه این جمع خواص، برگزیدگان و نخبگان امت هستند، عنوان کرد: باید تلاش همه شما خدمت به مردم باشد.

نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: انتظار داریم در ادامه سفر رئیس قوه، افرادی که تشخیص می‌دهید چند روز در استان بمانند و مسائل و مشکلات را پیگیری کنند.

حجت الاسلام شاهرخی همچنین بر لزوم سرمایه‌گذاری مؤسسات و سازمان‌های سرمایه‌گذاری در لرستان تاکید کرد.