شناسهٔ خبر: 71223919 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

سرپرست شیلات ایران:

تولید ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شد

سرپرست شیلات ایران گفت: تولید ۱۴۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در برنامه هفتم توسعه در کشور هدف‌گذاری شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، حمزه رستم‌پور، سرپرست شیلات ایران، روز پنجشنبه در دومین روز سفر به استان هرمزگان و بازدید از مزرعه ۵۰ تنی ماهیان خاویاری در اسلام آباد رودان، با اشاره به اینکه استان‌های مازندران و گیلان رتبه اول و دوم کشور در تولید گوشت ماهیان خاویاری و خاویار را به خود اختصاص داده‌اند اظهار کرد: اکنون ۲۰ استان کشور در حوزه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ استان در بخش استحصال خاویار فعالیت جدی دارند و استان هرمزگان می‌تواند در بحث‌های کیفی و کمی از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد.

معاون وزیر جهادکشاورزی اظهار کرد: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در مسیر تامین و ارتقای امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید توسعه آبزی‌پروری استان، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان، افزایش بهره‌وری و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهم‌ترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.

رستم‌پور، هرمزگان را یکی از استان‌های مهم شیلاتی کشور برشمرد و گفت: اختصاص بیش از یک چهارم تولیدات شیلاتی کشور به این استان بیانگر اهمیت شیلات در استان هرمزگان است.