شناسهٔ خبر: 71222615 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

اعطای مرخصی پایان حبس به ۴۳ نفر از زندانیان ورامین

ورامین- دادستان عمومی و انقلاب ورامین از اعطای مرخصی پایان حبس به ۴۳ نفر از زندانیان این شهرستان خبر داد و گفت: به مناسبت ایام الله دهه فجر به زندانیان حائز شرایط ۵ روز مرخصی اعطا می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شمس، صبح پنج شنبه در اولین کارگروه صلح و سازش خیرین انجمن حمایت از زندانیان ورامین اظهار کرد: زندانی شدن یک فرد آلام و مشکلات زیادی را برای یک خانواده ایجاد می‌کند.

شمس با بیان اینکه بعد از زندانی شدن سرپرست خانوار افراد واجب النفقه خانواده با مشکلات عدیده ای مواجه می‌شوند و مشکلات امنیتی، اقتصادی و عاطفی گوشه‌ای از این معضلات است، گفت: قطعاً با زندانی شدن سرپرست خانواده تمام این افراد با چالش روبرو خواهند شد و انجمن حمایت از زندانیان در پی آن است که خانواده‌ها کمتر آسیب ببینند.

دادستان عمومی و انقلاب ورامین با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵۰ خانواده زیرمجموعه انجمن حمایت از زندانیان هستند، افزود: تعداد ۱۱۰۰ نفر تحت پوشش این انجمن قرار دارند.

شمس، کانون خدمت رضوی را یکی از فعال‌ترین کانون‌ها اعلام و بیان کرد: این کانون با استفاده از ظرفیت‌های موجود، طی سال جاری موفق شده است که برای حدود ۱۵ فقره قتل عمد رضایت جلب کند.

وی با بیان اینکه طی روز گذشته برای ۴۳ نفر مرخصی پایان حبس، برای ۱۰ نفر رأی حضور طی شب در منزل و برای ۱۰ نفر از شکات، رضایت آزادی شش نفر صادر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب ورامین در ادامه گفت: امیدوار هستیم که بتوانیم از ۲۲ بهمن تا نیمه شعبان نیز ۵ روز مرخصی ویژه این ایام را به کل زندانی‌های حائز شرایط اعطا کنیم.