شناسهٔ خبر: 71222312 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

پلمپ یک رستوران بخاطر عرضه گوشت خرگوش و کبک

تسنیم : محمدتقی فاضلی از پلمب یک رستوران متخلف به دلیل عرضه گوشت خرگوش و کبک خبر داد و اظهار داشت: در جریان یک گشت مشترک با حضور بازرسان محیط‌زیست، شبکه بهداشت و دامپزشکی، تخلف این واحد صنفی آشکار و با آن برخورد قانونی شد.

صاحب‌خبر -

رئیس محیط زیست رباط کریم  با بیان اینکه در این بازرسی، ۵ لاشه خرگوش و ۴ لاشه کبک کشف شد، افزود: متصدی رستوران به دلیل نداشتن مجوز شکار و عرضه این گونه‌های جانوری متهم شناخته شد و پرونده قضایی برای وی تشکیل شد.

رئیس محیط زیست رباط کریم تصریح کرد: لازم به ذکر است که بر اساس فتوای تمامی مراجع تقلید شیعه، مصرف گوشت خرگوش حرام است. این حکم فقهی بر مبنای روایاتی صادر شده که مصرف این نوع گوشت را جایز نمی‌دانند.

فاضلی در پایان خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست داریم در صورت مشاهده عرضه فرآورده‌های پروتئینی غیرمجاز و غیر بهداشتی در رستوران‌ها، موضوع را به اداره محیط‌زیست گزارش دهند تا برخورد قانونی لازم با متخلفان صورت می گیرد.

 

برچسب‌ها: