به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی قنواتی معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزههای علمیه از مسئولین کمیته اجرایی و برگزار کنندگان جشنواره ورزشی طلاب بسیجی حوزههای علمیه که در مشهد مقدس برگزار شده بود تقدیر شد.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزههای علمیه امروز در این مراسم در سخنانی از لزوم اهتمام جدی به مسئله ورزش گفت و ابراز داشت: شما دست اندرکاران جشنواره ورزشی طلاب حقیقتا مسیر دشواری را پیموده اید و این جشنواره در بحث ورزش طلاب یک انقلاب بود، شما امروزه ورزش را تبدیل به یک گفتمان، باور و ارزش کردید.
حجت الاسلام والمسلمین قنواتی با بیان اینکه ورزش خیلی از مشکلات را رفع می کند خاطرنشان کرد: من به عنوان کسی که صحنه و میدان ترییت طلاب را داشتم می دانم حتما در مسئله ورزش نیاز به شفافیت، اطلاع رسانی، سامانه و تقویت سخت افزاری و نرم افزاری هست، نیاز است به اساتید اخلاق بگوییم که در درس اخلاق خود مسئله ورزش را به طلاب توصیه کنند.
حجتالاسلام پناهی دبیر ستاد راهبری ورزش حوزه های علمیه نیز در این مراسم در سخنانی ضمن ارائه گزارشی از برگزاری این رویداد مهم، بر تأثیرات گسترده فرهنگی و ورزشی این جشنواره تأکید کرد و اظهار داشت: سومین جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب بسیجی کشور در مشهد مقدس با حضور حدود ۱۲۰۰ نفر از طلاب در ۸ رشته ورزشی مختلف برگزار شد و این رویداد فرصتی منحصر به فرد برای رقابتهای ورزشی طلاب فراهم کرد تا بهطور همزمان با پیگیری فعالیتهای علمی و دینی، به ارتقای سطح توانمندیهای جسمی و روحی خود نیز بپردازند.
وی ضمن تشکر از تمامی دستاندرکاران برگزاری جشنواره، به تشریح اهداف این رویداد و بیان پیشنهادهای خود در جهت بهبود شرایط ورزش در حوزههای علمیه و در سطح کشور پرداخت.
حجتالاسلام پناهی اظهار کرد: ظرفیتی که طلاب ورزشکار در کشور دارند، میتواند نقش بسزایی در ایجاد فضای آرام و معنوی در ورزش کشور ایفا کند. اگر این ظرفیت مورد توجه قرار گیرد، طلاب میتوانند در کنار ورزشکاران قهرمان و حرفهای کشور در عرصه ورزش حضور یافته و به ارتقای روحیه ورزشی و معنوی در کشور کمک کنند.
دبیر ستاد راهبری ورزش حوزه های علمیه با تاکید بر نقش روحانیت و طلاب در هدایت جوانان، افزود: روحانیت و طلاب با توجه به ارتباط مستقیم و مستمر با جوانان و حضور در محلات مختلف، ظرفیت بالایی برای ایجاد فضای سالم و معنوی در ورزش دارند. ایجاد لیگهای ورزشی با محوریت مساجد میتواند گامی مؤثر در توسعه ورزش در سطح کشور باشد.
حجتالاسلام پناهی بر اهمیت ورزش در تقویت پیوند اجتماعی و فرهنگی میان طلاب و جامعه تأکید کرد و گفت: ورزش یکی از مهمترین ابزارهای ارتباطی است که میتواند طلاب را در عرصههای مختلف اجتماعی و فرهنگی معرفی کند؛ طلاب میتوانند با مهارتهای ورزشی خود در جامعه ورزش کشور نقشآفرینی کنند و الگوهایی از نشاط و روحیه سالم را برای دیگران ارائه دهند.
مدیر امور فرهنگی و ایثارگران حوزههای علمیه در پایان از زحمات و تلاشهای تمامی کسانی که در برگزاری این جشنواره فرهنگی ورزشی نقش داشتهاند، قدردانی کرد و گفت: اگر این جشنواره توانسته انعکاس مناسبی پیدا کند، تمامی این موفقیتها بهخاطر زحمات و تلاشهای دستاندرکاران بوده است.
انتهای پیام