شناسهٔ خبر: 71218000 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

واشنگتن نخست وزیر عراق را به خاطر یک زندانی اسرائیلی تهدید کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا-آدام بولر، فرستاده رئیس جمهور آمریکا در امور گروگان ها، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق را به دادن وعده های دروغین درباره محقق اسراییلی-روسی  متهم کرد که در عراق، الیزابت تسورکوف بازداشت شده است.

به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، بولر در یک پست در شبکه ایکس نوشت: «نخست وزیر عراق به طور مداوم به دولت قبلی وعده داده است که او را آزاد کند.

چند روز پیش، فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق گفت که تسورکوف در بازداشت یک گروه مسلح عراقی است و بغداد برای آزادی او تلاش می کند.

حسین به خبرنگار آکسیوس گفت که محقق اسرائیلی-روسی که توسط یک گروه شبه نظامی عراقی گروگان گرفته شده بود، زنده است و افزود که نخست وزیر عراق برای آزادی او تلاش می کند.

به گفته چندین روزنامه نگاری که با او ملاقات کردند، تسورکوف در اوایل ژانویه 2022 با گذرنامه روسی وارد بغداد شد و ادعا شده است که در عراق در مورد گروههای طرفدار ایران و جنبش صدر به رهبری مقتدی صدر تحقیق می‌کرده است.

تسورکوف در وب سایت شخصی خود می گوید که به انگلیسی، عبری، روسی و عربی صحبت می کند.

وب‌سایت او می‌افزاید که او عضو مؤسسه استراتژی و سیاست نیولاینز و پژوهشگر انجمن تفکر منطقه‌ای، یک مؤسسه اسرائیلی-فلسطینی مستقر در قدس اشغالی است.

به گزارش شبکه رسمی اسرائیل «کان»، «تسورکوف سرباز سابق ارتش اسرائیل است و به عنوان محقق در امور سوریه و مفسر جنگی که در سال 2011 در آنجا آغاز شد و با پاسپورت روسی خود وارد این کشور شد، شناخته می‌شود».

این خبر را در الجزیره ببینید.