شناسهٔ خبر: 71215113 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

یزد میزبان جشنواره قصه‌گویی با رکورد ۳۵ هزار شرکت‌کننده

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری از تلاش برای احیای سنت قصه‌گویی در خانواده‌ها خبر داد و اعلام کرد بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با حضور گسترده برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، که اواخر بهمن‌ماه در یزد برگزار خواهد شد، امسال با حضور 35 هزار قصه‌گو رکوردی بی‌سابقه را ثبت کرده است.

فرهاد فلاح، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، در نشستی خبری با حضور مسئولان و اهالی رسانه تأکید کرد که قصه‌گویی، مانند دوومیدانی که مادر ورزش‌هاست، نقش محوری در فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی دارد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه قصه‌گویی در تربیت نسل‌های گذشته توسط مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، از تلاش برای بازگرداندن این سنت به خانواده‌ها خبر داد. به گفته وی، قصه امروز نه‌تنها در حوزه فرهنگ، بلکه در بازاریابی، برندینگ و حتی درمان کاربرد دارد.

فلاح همچنین اعلام کرد که امسال در بخش بین‌الملل جشنواره، تعداد شرکت‌کنندگان دو برابر شده و امید می‌رود نخستین جایزه جهانی قصه‌گویی نیز اهدا شود.

وی از تعیین جایزه ویژه مقاومت برای این دوره از جشنواره به‌منظور توجه به کودکان غزه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این رویداد از طریق شبکه‌های داخلی و بین‌المللی، فرهنگ غنی ایران را به گوش جهانیان برساند.

انتهای پیام/781/.