شناسهٔ خبر: 71210914 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

«ترامپ» خواستار توافق هسته‌ای با ایران شد

رئیس‌جمهوری آمریکا با تعدیل موضع چند ساعت قبل خود، خواستار توافق هسته‌ای با ایران‌ شد.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، رئیس جمهور ایالات متحده بامداد چهارشنبه ( ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳) به وقت تهران و ساعتی پیش از دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژِیم صهیونیستی در واشنگتن با امضای یک بخش‌نامه دستور لازم را به نهادهای متفاوت دولت برای اعمال شدیدتر سیاست فشار حداکثری علیه ایران صادر کرد.

ترامپ حین امضای این بخش‌نامه ابراز امیدواری کرد که نیازی به استفاده از این تحریم ها علیه ایران نشود و دو طرف بتوانند به یک توافق دست پیدا کنند. رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از این سخنان برای دیدار با رئیس جمهور ایران اعلام آمادگی کرد.

«محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهوری ایران در واکنش به اظهارات رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه نمی توان گفت دیدار دو انسان غیر ممکن است، تاکید کرد: امروز دیدار و مذاکره با ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در دستور کار جمهوری اسلامی نیست.

عارف با بیان اینکه اگر ترامپ اعتقاد دارد که ایران نباید وارد فضای سلاح هسته‌ای شود، این راهبرد دائمی ایران است، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا خیالش راحت باشد زیرا ما در این زمینه فتوا دادیم و در این راهبرد بحثی نداریم.

ترامپ در حالی سخن از مذاکره و توافق کرده که وی در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته ای با ایران خارج شد. ایران همواره اعلام کرده که آماده مذاکره برای دفاع از حقوق هسته ای خود است اما این واشنگتن است که به تعهدات خود پایبند نبوده و توافقی که مورد تایید تمامی قدرت های جهانی و نهادهای بین المللی بوده است را در گذشته، زیرپا گذاشت و از آن خارج شد.

ایرنا