شناسهٔ خبر: 71206337 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آمادگی برای تولیدات صاحبان ایده در سکوهای مجازی

نشست هم اندیشی و هم افزایی در راستای تسهیل گری و خود تنظیم گری مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر و برگزاری انتخابات مجمع رصتا مازندران پیش از ظهر امروز به میزبانی صدا و سیمای مرکز مازندران در ساری برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سعید مقیسه رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در این نشست از آمادگی این سازمان برای همکاری با صاحبان ایده‌های نوآورانه و خلاق در حوزه صدا و تصویر، خبر داد و اظهار داشت: زمینه‌های همکاری سازمان صدا و سیما با سکو‌های مجازی باز و مهیاست.

وی با تاکید بر اینکه فضای مجازی فرصت بسیار گسترده‌ای را در دنیای امروز برای مخاطب ایجاد کرده، رقابت رسانه‌ها در این فضا را بی معنی دانست و افزود: سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر (ساترا) از فعالیت سکو‌های مجاز استقبال می‌کند.

معاون سازمان صداوسیما شکل گیری خانه سرمایه گذاران با هدف تامین سرمایه، ایجاد سامانه معرفی آدرس محتوا‌های تولید شده توسط سکو‌های صوتی و تصویری را از مهم‌ترین اقدامات حمایتی سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) اعلام کرد.

آمادگی مشارکت در تولید و تبلیغ فراورده‌های صوتی و تصویری هم از دیگر اقدامات حمایتی بود که رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) به آن اشاره کرد و گفت: از ایده‌های سرمایه گذاری در این حوزه هم حمایت می‌کنیم.

مقیسه خاطر نشان کرد: ایجاد سکو‌های جدید صوتی و تصویری میان ایران با هر کشوری به شکل جداگانه نیز از دیگر برنامه‌های حمایتی ساترا است که به زودی انجام می‌شود.

مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه ساترا در این نشست با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌های صوتی و تصویری در دنیا؛ هدف از برگزاری نشست‌های استانی این مجمع را؛ ارتقای سطح آگاهی و اطلاع رسانی به جامعه دانست.

حسین زارعی با بیان اینکه 536 عضو از سکو‌های صوتی و تصویری فراگیر دارای مجوز، عضو مجمع رصتا هستند گفت: تاکنون 4 مجمع استانی در خراسان رضوی، گیلان، قم و اینک در مازندران تشکیل شد.

وی تعداد رسانه‌هایی که در مازندران مجوز ساترا دارند را 8 رسانه اعلام و تصریح کرد: برخی از رسانه‌های مازندران هنوز به جرگه تنظیم گری ساترا نپیوستند.

برخی از مدیران رسانه‌های صوت و تصویر حاضر در این نشست هم، نقض قانون کپی رایت، کافی نبودن حمایت‌های مالی از رسانه‌های صوت و تصویر، نبود برنامه‌ای مدون برای فرهنگ سازی در شیوه‌های نوین مطالعه در رسانه‌های استانی را، از جمله مهم‌ترین مسایلی دانستند که نیازمند بازنگری و تسهیل گری است.

در پایان این نشست نیز انتخابات مجمع رصتا استان مازندران برگزار شد.

یاداور می‌شوم سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی یا ساترا یکی از نهاد‌های وابسته به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران است که مسئولیت تنظیم‌گریِ رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی ایران را بر عهده دارد.

انتهای پیام/