به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در نشست هم اندیشی سرمایه گذاران با مدیران ارشد شهرداری تهران اظهارداشت: تهران ۲۳۸ سال است که پایتخت بوده و ۷۰ هزار هکتار مساحت دارد همچنین کارکردهای آن به سرعت برای کشور الگو میشود و نمادهای آن قابل قضاوت است.
وی افزود: ظرفیتهای بینظیری در کشور داریم و اگر دقت کنیم میتوانیم از مشکلات کشور را عبور کنیم. دچار انواع ناترازیها هستیم و بسیاری را با اتکا به توانمندی داخل میتوان حل کرد البته درها را به منطقه و جهان نباید ببندیم.
شهردار تهران ادامه داد: تکیه به توانمندی داخل حائز اهمیت است و بزرگترین ظرفیت خارج، ایرانیان خارج کشور برای سرمایه گذاری است و باید سراغشان رفت.
وی در ادامه گفت: ۷ هزار نفر سال گذشته بر اساس آمار وزارت بهداشت به دلیل آلودگی هوا به رحمت خدا رفته اند و این افتخار نیست و باید مسیر دیگری را پیش گرفت. موانع را باید کنار گذاشت و بخش خصوصی وارد عمل شود.
شهردار تهران با بیان اینکه اقداماتی برای رفع مشکلات صورت گرفته اما بیثباتی ارز، مشکلاتی برای سرمایه گذاری مطلوب ایجاد میکند، گفت: ما برای رفع مشکل اتوبوسها، فقط درگیر برگزاری جلسه بین دو وزارتخانه بودیم که محل برگزاری جلسه کجا باشد. به همین دلیل ٢ تا ٣ ماه ترخیص اتوبوسها را به تأخیر انداخت و گیر این بود که کجا باید بنشینند و جلسه برگزار کنند تا مشکل حل شود.
وی گفت: کار انجام شده و قرار بود از محل صرفهجویی پول بدهند اما در این ٣ سال ندادند.
زاکانی بیان داشت: عبور از مشکلات نیاز به تصمیمات جدی و تدبیر و تصمیم درست نیاز دارد.
وی گفت: ١٧٩ هزار هکتار بافت فرسوده داریم که اینها شبیه به بمب اتم بوده و یک تهدید است و اگر سرمایه گذار به این امر ورود کند، مشکل مسکن هم برطرف میشود.بنده این وعده و قول را میدهم که بستر برای نوسازی تهران آماده شود.
زاکانی با اشاره به اینکه ٧ درصد بافت فرسوده است و ١٧ درصد مردم در این مکان پرخطر زندگی میکنند، افزود: اگر در این نقاط، زلزلهای رخ دهد، نمیشود کاری انجام داد. از طرفی ۵١ درصد مردم اجاره نشین هستند و برای رفع این مشکل راهکار وجود دارد.
شهردار تهران به زیرساختهای بهداشتی اشاره کرد و گفت: در این زمینه مشکلاتی وجود دارد و شهرداری تهران تاکید دارد که اگر با هم باشیم میتوانیم کارها را انجام دهیم.
وی به بخش تفریحات اشاره و خاطر نشان کرد: تهران نیازمند تفریحات است و باید زمینه رونق این کار ایجاد شود. در این راستا، مجوز را از شورا گرفتهایم که ٢٠٠ هکتار از پارک ولایت به پارک فناوری تبدیل شود.