شناسهٔ خبر: 71201962 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

مدیرکل تعاون روستایی ایلام خبر داد؛

توزیع ۵۹ هزار تن نهاده دامی بین دامداران ایلام توسط تعاون روستایی

ایلام- مدیرکل تعاون روستایی ایلام از توزیع ۵۹ هزار تن نهاده دامی بین دامداران ایلام توسط تعاون روستایی طی سال جاری خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی تعاون روستایی ایلام، حمیدرضا شکری اظهار کرد: در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، خرید تضمینی گندم به مقدار ۲۳۶ هزار و ۴۶۶ تن صورت گرفته و همچنین ۲ هزار و ۵۲۰ تن خرید تضمینی و ۱۲ هزار و ۴۲۷ تن خرید توافقی از کشاورزان انجام شده است.

وی با بیان اینکه این تعاونی‌ها نقش مهمی در زیر کشت بردن اراضی کشاورزی و ارائه خدمات به کشاورزان ایفا می‌کنند، افزود: در این بازه زمانی، ۴۱ هزار و ۵۶۴ لیتر سوخت شامل بنزین، نفت گاز طبیعی و گازوئیل برای تجهیزات کشاورزی توزیع شد و حدود ۸۰ هزار هکتار از اراضی آبی کشاورزی استان تحت پوشش تعاونی‌های تولید قرار دارد.

شکری بیان کرد: چهار تعاونی کشت و صنعت در حوزه تولید بذر وجود دارد و این تعاونی‌ها حدود ۶۰ درصد بذر مورد نیاز استان را تأمین می‌کنند و بخشی از نیاز بذر ۱۴ استان دیگر را نیز پوشش می‌دهند.

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام یادآور شد: در ۲ سال گذشته، هشت هزار و ۳۲۶ تن آرد تأمین شده و ۲۲ انبار مربوط به تعاون روستایی با اعتبار دولتی تعمیر و تجهیز و امکانات مورد نیاز آنها فراهم شده است.

وی اضافه کرد: در این بازه زمانی ۲ ساله، ۱۹ هزار و ۷۳۳ تن کود شیمیایی و ۲۶ هزار و ۸۲۲ تن بذر اصلاح‌شده به کشاورزان توزیع شده و ۲۶ هزار و ۳۵ تن بذر اصلاح‌شده گندم و جو تحت نظارت مرکز تحقیقات تولید و فرآوری شده است.

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام با تاکید بر اینکه تعاونی‌های تولید کشاورزی با حدود ۶ هزار عضو بهره‌بردار، خدمات متنوعی را به کشاورزان ارائه می‌دهند،ادامه داد: تعاونی‌های تولید اتحادیه‌های مرغداران در استان شامل هفت شرکت تعاونی تولید در هفت شهرستان است که در مجموع ۴۰۰ واحد تولیدی تحت پوشش دارند.