شناسهٔ خبر: 71201173 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

تکرار تجربه تلخ کوروش کمپانی در خرید و فروش مجازی طلا؟

سخنگوی فراجا از نظارت پلیس بر فعالیت سکو‌های مجازی خرید و فروش طلا خبر داد و از مردم خواست پیش از هرگونه مبادله، از معتبر بودن این سکو‌ها مطمئن شوند.

صاحب‌خبر -

سردار منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، با اشاره به اشراف پلیس بر فعالیت سکو‌های مجازی خرید و فروش طلا در کشور، اظهار کرد: شهروندان هنگام انجام معاملات در این سکوها، حتماً به داشتن نماد تجارت الکترونیکی"توجه کنند و فریب تبلیغات جعلی در فضای مجازی را نخورند.

به گزارش تسنیم، وی همچنین از اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یک سال اخیر، به‌ویژه در نیمه دوم سال، برای رصد و جلوگیری از سوءاستفاده از دارایی‌های مردم در معاملات طلا، سکه و شمش در فضای مجازی خبر داد.

به گفته او، پلیس با هرگونه خالی‌فروشی و کلاهبرداری در این حوزه برخورد کرده و برای تعدادی از مؤسسات نامعتبر پرونده قضایی تشکیل داده است که منجر به توقف فعالیت آنها شده است.

سخنگوی پلیس در پایان بار دیگر بر ضرورت دقت در انتخاب سکو‌های معتبر تأکید کرد و از شهروندان خواست تا پیش از هرگونه مبادله، از داشتن مجوز‌های قانونی این سکو‌ها اطمینان حاصل کنند.

پیش‌تر نیز، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به افزایش فعالیت سکو‌های آنلاین خرید و فروش طلای آب‌شده، گفته بود که با توجه به استقبال گسترده مردم و احتمال سوءاستفاده‌های مالی، پلیس امنیت اقتصادی با همکاری قوه قضائیه وارد عمل شده است.

وی همچنین اعلام کرد که با حضور نمایندگان بانک مرکزی، اتاق اصناف و سایر نهاد‌های مرتبط، اقدامات لازم برای ایجاد امنیت در این حوزه در حال انجام است تا از تکرار تخلفات مشابه، همچون پرونده موسوم به "کوروش کمپانی"، جلوگیری شود.