شناسهٔ خبر: 71197952 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه صبح‌نو | لینک خبر

با رسوایی دریافت مواجب از دولت آمریکا، نزاع اپوزیسیون بالا گرفته است

براندازان به جان هم افتادند

صاحب‌خبر -


خبر قطعی مواجب اپوزیسیون از سوی دولت امریکا موجب نزاغ فیزیکی و جدال لفظی میان آنان شده‌است. سلطنت‌طلب‌ها به چپ‌گرها توهین می‌کنند و مدعیان روشنفکری علیه سلطنت طلب‌ها رجز می‌خوانند. 
این بی‌وطنان که برای روی کار آمدن دولت ترامپ روز شماری می‌کردند تا به خیال خود به ایران حمله کند، اما خودشان در روزهای اولیه دولت او شوکه شدند و ترامپ در اولین فرمان اجرایی خود مواجب فاندبگیران را حذف کرد.در همین زمینه «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا گفت: «فاند بگیران از هر دلاری که گرفته‌اند ۸۸ سنت را خودشان مصرف کرده‌اند و فقط ۱۲ سنت به مقصد رسیده است. آمریکا موسسه خیریه نیست، فقط به کسانی پول خواهیم داد که اثبات کنند پول‌ها را برای منافع ملی آمریکا هزینه می‌کنند.»
همزمان لیست برخی دلار بگیران بیرون آمده و آنها را نگران کرده است، مانند مسیح علینژاد که از بزرگترین دریافت‌کنندگان است. مریم معمار صادقی و اکبر عطری بیش از 12 میلیون دلار دریافت کرده‌اند. مدیر موسسه ایران وایر 19 میلیون دلار و رویا و لادن برومند 15 میلیون دلار برای تصویرسازی حقوق بشری علیه ایران مزد گرفته‌اند. هادی قائمی، 16 میلیون دلار برای کمک به تصویب قطعنامه‌های علیه ایران و رادیو زمانه 2 میلیون 200 هزار دلار برای تبلیغ علیه جمهوری اسلامی و محمود عنایت مدیر اینترنشنال 21 میلیون پوند، برای آموزش خبرنگاران جهت براندازی در ایران دریافت کرده‌اند. و اما در میان فاندبگیران نام مریم رجوی هم دیده می‌شود که او بخشی از این مبلغ را به جان بولتون و پمپئو داده است.حالا این لیست ضدانقلاب را به جان هم انداخته و علیه هم دست به افشاگری زده‌اند.
در همین زمینه، عطاءالله مهاجرانی نوشت: «ترامپ دنیای واهمه زده براندازان را ویران کرد. اینها گمان می‌کردند که با آمدن ترامپ و اتحاد ترامپ-نتانیاهو دیگر کار جمهوری اسلامی تمام است. رضا پهلوی هم که هر چه تخم‌مرغ شانسی و تخم اردک داشت توی سبد نتانیاهو انداخته بود. دید که نتانیاهو در ماجرای غزه و جنوب لبنان به اهدافش نرسید. ترامپ هم به بی‌بی روی خوش نشان نداد و این فاصله با عدم شرکت نتانیاهو در اجلاس آغاز ریاست‌جمهوری ترامپ معنای روشن‌تری یافت. کسانی هم که به براندازان امید می‌دادند، مثل جان بولتون که قرار بود شش سال پیش در تهران باشد یا پمپئو که در آشوب ۱۳۹۸ دفترش به عنوان وزیر خارجه امریکا تبدیل به دفتر هماهنگی و مدیریت براندازان شده بود، توییت فارسی می‌زد و می‌گفت برای این دفتر از آشوب یا اعتراض عکس و فیلم بفرستید.با فاندی که از سازمان مجاهدین خلق گرفت تازگی دیداری از پاریس داشت، اما پیداست ترامپ از این جماعت فاصله معناداری گرفته است. پنس و پمپئو و بولتون که هر سه فاند بگیرند، از نظر ترامپ تا به اینجای کار و دولت دوم ترامپ محذوفند. ترامپ حتی از جان بولتون به عنوان «احمق جنگ‌افروز» انتقاد کرد. آیا تمامی این نشانه‌ها موجب می‌شود که براندازان با قطع مواجب برای خود فکری کنند؟! گمان نمی‌کنم. اگر اهل فکر بودند، سرنوشت و سرانجام‌شان به این نقطه نمی‌رسید.»