شناسهٔ خبر: 71196759 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

ورود سامانه بارشی جدید به این استان

مهر : مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه بارشی به استان کرمانشاه خبر داد.

صاحب‌خبر -

علی محمد زورآوند اظهار کرد: بر اساس آخرین داده‌های هواشناسی در پی نفوذ سامانه سرد و بارشی به جو استان کرمانشاه، هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمانشاه صادر شده است.

وی افزود: این هشدار سه مخاطره در استان کرمانشاه دارد که اولین مورد آن وزش باد نسبتاً شدید و گردوخاک در کل استان به ویژه نیمه غربی شامل شهرستان‌های: قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب، اسلام آباد و دالاهو بوده و از فردا چهارشنبه آغاز شده و تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

خبر مرتبط
کولاک در راه است/ ورود سامانه بارشی جدید

روز پنجشنبه گستره بارش برف و باران استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، زاگرس مرکزی و شمالی و بخش‌هایی از مرکز را فرا می‌گیرد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: بارش باران و به تدریج برف دیگر مخاطره‌ای است که در این هشدار کل استان به ویژه نیمه غربی شامل شهرستان‌های: پاوه، روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی، قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب، کرمانشاه، اسلام آباد و دالاهو را متأثر کرده و بازه زمانی فعالیت این مخاطره پنجشنبه تا روز سه شنبه هفته آینده خواهد بود.

وی ادامه داد: در پی ورود این سامانه به جو استان کرمانشاه کاهش محسوس دمای هوا نیز به دنبال این سامانه از روز پنجشنبه تا سه شنبه کل استان به ویژه مناطق سردسیر شامل شهرستان‌های: سنقر، کنگاور، اسلام آباد و دالاهو را در بر خواهد گرفت.

زورآوند احتمال وقوع خسارت به سازه‌های بلند و موقت، کاهش کیفیت هوا (بخصوص در مناطق مرزی) آب گرفتگی معابر، یخبندان، لغزندگی و احتمال انسداد جاده‌ها بویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف و کولاک، کاهش میدان دید، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و هوایی، احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و گلخانه‌ای به دلیل کاهش دما را از آثار احتمالی این سامانه بارشی برشمرد.

به گفته مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه پرهیز از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده، پاکسازی کانال‌ها، پرهیز از کوهنوردی، احتیاط در رانندگی، اجتناب از ترددهای غیرضرور، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی، آمادگی راهداری و شهرداری‌ها جهت برف‌روبی در گردنه‌های برفگیر و معابر عمومی، عدم تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و مناطق برفگیر، کنترل دما در گلخانه‌ها و سالن‌های پرورشی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و اطلاع رسانی به موقع از طریق رسانه‌های محلی به مردم و مسئولین دستگاه‌های اجرایی توصیه می‌شود.