صاحبخبر - به گزارش حوزه بینالملل خبرگزاری تقریب، چهارمین مجمع عمومی سینوو با حضور دانشگاهیان ایرانی و دانشمندان کشورهای اسلامی در تهران برگزار شد.
سرپیل کوجدار معاون دانشگاه آنادولو اقدام های انجام شده بین سال های 2022 تا 2024 از سوی کمیته اجرایی سینوو را تشریح کرد.
وی افزود: اقدامات ملموسی در مراکز مهارت افزایی و موسسات آموزشی انجام شده است.
این کارشناس ترکیه ای گفت: برخی اقدامات عملی برای غنی سازی ابربرنامه دانشگاهی سینووپلاس انجام شده است.
در بخش دیگری از این رویداد، دستور کار کمیته اجرایی جدید سینوو مورد بحث قرار گرفت.
هماهنگکننده کل "کامستک" کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی نیز در این رویداد گفت: اگر همه کشورهای عضو از عملکرد کمیته قبلی راضی باشند، می توان برای یک دوره دیگر این اعضا در کمیته جدید بهره برد.
او در ادامه گفت که شرکت کنندگان مشتاق جدید نیز می توانند به عنوان اعضای ناظر در این کمیته فعالیت کنند.
شرکت کنندگان در این مجمع از این پیشنهاد استقبال کردند و دانشگاه آزاد علامه اقبال پاکستان به عنوان رئیس کمیته جدید انتخاب شد.
عبدالقیوم سجادی، شرکت کننده افغانی گفت که فعالیت های سینوو نباید به مراکز مجازی محدود شود زیرا امروزه همه دانشگاه ها به زیرساخت های آموزش مجازی مجهز هستند.
علی کریمی مرید، معاون راهبردی اجرایی و ریاست دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در واکنش به شرکت کننده افغانی گفت: دانشگاه های مجازی از اولویت های اصلی برنامه های سینوو هستند اما این به این معنی نیست که سینوو تمایلی به استفاده از پتانسیل مراکز آموزشی، پزشکی، فنی و هنری ندارد.
سینوو یک شبکۀ بینالمللی آموزشی، پژوهشی، دانشبنیان و فنآوری وابسته به کمیته وزارتی همکاریهای علمی و فنآوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک) است.
این سازمان با آرمان ایجاد عدالت آموزشی با شبکهسازی ظرفیتها، از نیروی آموزش، پژوهش، نوآوری و فنآوری در راستای رویکرد کمک به توانمندسازی کشورهای جهان اسلام بهره میگیرد.
چهارمین مجمع عمومی سینوو سه شنبه (۱۶ بهمن) با حضور شرکت کنندگانی از دهها کشور مسلمان آغاز به کار کرد و تا فردا در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور در تهران ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/∎