شناسهٔ خبر: 71196564 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنو | لینک خبر

ماجرای پیدا شدن ۲۰۰میلیون تومان طلا در مترو | روزنو

جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: عوامل یگان حفاظت مترو در ایستگاه دروازه دولت، کیف حاوی ۲۰۰ میلیون تومان طلا را به صاحبش رساندند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری ایسنا: جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: عوامل یگان حفاظت مترو در ایستگاه دروازه دولت، کیف حاوی ۲۰۰ میلیون تومان طلا را به صاحبش رساندند.

Capture

سردار عباس مسعودی در تشریح این خبر، بیان کرد: مأموران یگان حفاظت متروی شهرداری تهران در ایستگاه دروازه دولت یک عدد کوله پشتی پیدا می‌کنند که پس از بررسی های اولیه یقین پیدا می‌کنند که کیف از اموال به جا مانده از مسافران است.

وی ادامه داد: در بررسی‌های بعدی مشخص شد که محتویات داخل کیف حاوی ۳ عدد انگشتر طلا، دو جفت گوشواره طلا، یک رشته گردنبند به همراه پلاک از جنس طلا، به همراه ساعت مچی که بخش‌هایی از آن نیز از جنس طلا بود، می‌باشد.

جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا افزود: در کنار طلاهای داخل کیف، مقداری پول نقد نیز به مبلغ ۵۶۰ هزار تومان وجود داشت که همکاران ما در یگان حفاظت مترو به همراه انتظامات با نظر به اینکه ارزش ریالی طلای پیدا شده در حدود ۲۰۰ میلیون تومان می باشد، نسبت به تهیه و تنظیم صورتجلسه اقدام کردند.

جانشین فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا تصریح کرد: پس از بررسی کارت‌های شناسایی موجود در کیف صاحب آن که خانمی حدود ۶۰ ساله بود، شناسایی و پس از بررسی‌های دقیق طلاهای داخل کیف بر اساس فاکتور خرید ارائه شده از سوی مسافر، در حضور وی پس از طی مراحل اداری تحویل داده شد.

بهر اساس گزارش سایت پلیس، سردار مسعودی با بیان اینکه همکاران ما در یگان حفاظت مترو با امانتداری همه وسائل پیدا شده در تمامی ایستگاه‌های تحت مسئولیت خود را پس از تنظیم صورتجلسه به ستاد اشیاء پیدا شده در ایستگاه امام خمینی (ره) تحویل می‌دهند، گفت: مسافران می‌توانند اشیاء گم شده خود در مترو را از این طریق پیگیری کرده و در صورت پیدایش در ایستگاه با طی مراحل قانونی آنها را دریافت کنند.