به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حسین شریعتمداری، امروز در نشست تخصصی مجازی جهاد تبیین که به مناسبت ایام الله دهه فجر و به میزبانی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان و همکاری معاونت فرهنگی، بسیج کارکنان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد با اشاره به برخی از دلایل اولیه درگیری نظام سلطه با نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: داستان ما از آنجا شروع شد که اسلام ناب بر کرسی حاکمیت نشست و البته اسلام ناب وجود داشت، اما تنها در کتاب ها، عرصه توحید و در حوزه ها بود و نسخه شفابخشی بود که پیچیده نشده بود.
وی افزود: کاری که حضرت امام(ره) انجام داد این بود که این نسخه را غبارزدایی کرد و اسلام را همان گونه که در صدر بود ارائه کرد.
مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان این که اسلام خصوصیاتی دارد گفت: از جمله ویژگی های اسلام، ظلم ستیزی است، اسلامی که ظلم ستیز نباشد و به ظلم ستمگران و فقر مظلومان توجه نکند، اسلام نیست و حضرت امام از آن به عنوان اسلام آمریکایی یاد می کند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی ها این است که جمهوری اسلامی بر اساس اسلام شکل گرفته و اسلام بر مبنای باور است، بنابراین برای عبور از مرزها نیاز به ویزا ندارد و می تواند در هر نقطه ای باشد و به بیان دیگر در هر نقطه ای که اسلام و مسلمانی وجود دارد می تواند در معرض حرکتی شبیه آنچه که در ایران اتفاق افتاد قرار گیرد.
شریعتمداری این دو ویژگی را سبب مقابله دنیای استکبار در برابر نظام اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: این دیدگاه تنها در این نقطه محدود نمی ماند، بلکه گسترش می یابد و واقعیت این است که نظام سلطه بیش از ۱۴۰۰ سال است با این دیدگاه مقابله کرده و می دانسته چه امری قرار است رخ دهد.
وی خاطر نشان کرد: مشاور امنیتی بوش اظهار می کرد ما با اسلام مخالف نیستیم و مردم ایران می توانند اسلام خود را داشته باشند و تسبیح بیاندازد و نماز بخوانند، اما این دیدگاه را وارد ساختار حکومتی نکنند، اما این اتفاق افتاد و درگیری از همین نقطه شروع شد و این نشان می دهد که درگیری بین ما ماهوی است.
مدیر مسئول روزنامه کیهان این درگیری را تنها در دو حالت خاتمه یافته بیان کرد و افزود: یا ما دست از اسلام در حاکمیت برداریم و یا آن که نظام سلطه از خوی استکباری خود دست بکشد و از آنجا که این امر در افق پیش رو دیده نمی شود، این درگیری هم چنان ادامه خواهد داشت و رمز ماندگاری ما نیز همین امر است.
وی اضافه کرد: دیدگاهی از سوی صاحب نظران آمریکایی مطرح است که انقلاب ها زمانی که پدید آمدند به مرور، هیجان و دیدگاه آنها ضعیف می شود و ماهیت اولیه خود را از دست می دهند و خاموش می شوند.
شریعتمداری تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب نیز به این مسئله اشاره کرده اند که در ۲۰۰ سال اخیر هر انقلابی به غیر از جمهوری اسلامی رخ داده، چنین امری را تجربه کرده است.
وی به نظر یکی از جامعه شناسان معروف آمریکایی و از مخالفان جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: این جامعه شناس آمریکایی می گوید:" در تحقیقاتی که داشتم برای همه گفتمان ها مدت معینی دیدم، به معنی این که زمانی که شروع می شوند فرازی دارند، اما پس از مدتی کمرنگ می شوند و تعجب ما از گفتمان ولایت فقیه است که هر روز گسترده تر می شود و طرفداران بیشتری پیدا می کند".
وی خاطر نشان کرد: سال ۲۰۲۱ ناتو یک گزارش سالانه می دهد و می گوید ما تاکنون ۵ عرصه جنگ داشته ایم که شامل زمین، دریا، هوا، فضا و سایبر بوده است، اما از اکنون به بعد باید وارد فضای جنگ دیگری به نام جنگ شناختی شویم.
مدیر مسئول روزنامه کیهان عنوان کرد: کارشناسان غربی می گویند عرصه و میدان جنگ شناختی، مغز انسان ها است، در حالی که اساس جنگ نرم این است که افراد همان گونه عمل می کنند که فکر می کنند ، بنابراین اگر افرادی بتوانند افکار عمومی را کنترل کنند می توانند، رفتار عمومی را نیز مدیریت نمایند.
وی افزود: این کارشناس غربی می گوید تاکنون در جنگ نرم بوده ایم و سعی می کردیم دیدگاه های دشمن را تغییر دهیم، اما در جنگ شناختی باید کاری کنیم که حریف همان گونه که ما می خواهیم فکر کند، یعنی باید حریف به نقطه ای برسد که در نهایت همان گونه فکر کند که ما می خواهیم.
انتهای پیام