شناسهٔ خبر: 71189597 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

هواشناسی استان فارس هشدار سطح زرد صادر کرد

مدیرکل هواشناسی فارس از صدور هشدار زرد هواشناسی در این استان برای روز‌های پنجشنبه و جمعه، ۱۸ و ۱۹ بهمن‌ماه جاری خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، قاسم حسینی با بیان اینکه آخر هفته جاری دو سامانه وارد استان خواهند شد، گفت: یک سامانه بارشی از صبح پنجشنبه، 18 بهمن وارد استان فارس خواهد شد که تا روز جمعه 19 بهمن در این استان فعالیت خواهد داشت.

وی تصریح کرد: سامانه مذکور همراه با بارش برف در مناطق شمالی استان، بارش باران، رعد و برق، احتمال تگرگ در مناطق مستعد و گاهی وزش باد شدید خواهد بود.

حسینی ادامه داد: این سامانه در روز پنجشنبه در استان به ویژه مناطق شمالی و غربی و شهرستان‌های نورآباد ممسنی، رستم، سپیدان، اقلید، کازرون، کوه‌چنار، فیروزآباد و شیراز فعالیت خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: در روز جمعه این سامانه در استان فارس به ویژه مناطق غربی و مرکزی و جنوبی فعالیت خواهد داشت.

وی نسبت به لغزندگی معابر و جاده‌ها هشدار داد و از عموم مردم خواست تا در تردد جاده‌ای و همچنین چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها احتیاط کنند.

حسینی در خصوص سامانه دوم که همراه با وزش باد شدید است، نیز گفت: این سامانه از صبح پنجشنبه 18 بهمن تا روز شنبه 20 بهمن در استان فعالیت خواهد داشت که مخاطره آن وزش باد شدید و احتمال خیزش گرد و خاک است.

مدیرکل هواشناسی فارس، منطقه اثر این سامانه را در استان به ویژه در مناطق شرقی و شمالی و شهرستان‌های آباده، اقلید، خرم‌بید (صفاشهر)، ارسنجان، بختگان، سرچهان، بوانات، استهبان، نی‌ریز و داراب اعلام کرد.

وی همچنین نسبت به خسارت به سازه‌های موقت بر اثر وزش باد شدید هشدار داد و از مردم خواست تا از استحکام این نوع سازه‌ها اطمینان حاصل کرده و خودرو‌های خود را در حاشیه درختان کهنسال و ساختمان‌های نیمه کاره پارک نکنند.

انتهای پیام/424/