شناسهٔ خبر: 71186002 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افتتاح ۲۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان دزفول

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: امروز ۲۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان دزفول به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور رئیس‌جمهور و معاون شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، استاندار خوزستان افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، روح الله عمادی، با اشاره به افتتاح پروژه‌های اداره کل راه شهرسازی خوزستان در دهه فجر اظهار داشت: امروز به مناسبت دهه فجر و به صورت ویدئو کنفرانسی، افتتاح همزمان بیش از 120 هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و زیرساختی وزارت راه و شهرسازی در کشور و 5 هزار میلیارد تومان پروژه در خوزستان انجام شد.

عمادی ادامه داد: همچنین در استان خوزستان امروز 200 واحد طرح نهضت  ملی مسکن در شهرستان دزفول با حضور معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، استاندار خوزستان افتتاح شد. این 200 واحد در قالب 50 بلوک 4 واحدی به متراژ متوسط  99متر احداث شده‌اند.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان  بابیان اینکه حدود 40 میلیارد تومان نیز برای آماده‌سازی این سایت از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن هزینه شده است گفت: همه خدمات زیربنایی شامل شبکه‌های آب، برق و گاز انجام شده و خدمات روبنایی شامل مسجد و واحدهای تجاری در حال ساخت است. در مجموع برای احداث این 200 واحد، بیش از 66 میلیارد تومان هزینه شده است.

عمادی بیان کرد: 650 هکتار زمین در دزفول برای طرح نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت تامین و برای 5600 متقاضی طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان تخصیص پروژه انجام شده است.

وی افزود: مجموع پروژه‌های عمرانی و خدماتی راه و شهرسازی در استان خوزستان 5 همت است که شامل پروژه‌های بندری، راهداری، راه و شهرسازی، شهرهای جدید و ... است.

سیدمحمدرضا موالی زاده؛ استاندار خوزستان نیز در آیین بهره برداری از 200 واحد مسکن طرح نهضت ملی در زیباشهر دزفول گفت: یک هزار و 500 واحد در بازه 100 روز گذشته در طرح جوانی جمعیت به متقاضیان اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه اختصاص زمین موردنظر به پنج هزار واحد نهضت ملی مسکن در دولت چهاردهم انجام شد، افزود: بیش از 450 هکتار زمین برای اختصاص به بیش از 15 هزار متقاضی مسکن و جوانی جمعیت در شورای عالی کشور به تصویب رسید که از وزیر راه، معاون عمرانی وزیر کشور و سایر مسوولان قدردانی می‌شود.

استاندار خوزستان گفت: طرح 200 واحدی مسکن نهضت ملی دزفول همراه با طرح‌های بندری، راهداری، شهرهای جدید و راهسازی در کل استان با صرف پنج همت اجرا شد.

وی افزود: واحدهای مسکونی با معماری مناسب به متقاضیان واگذار شد که هدیه‌ای از طرف دولت وفاق ملی به مردم قهرمان دزفول است.

انتهای پیام