شناسهٔ خبر: 71185364 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

بانوی پژوهشگر لبنانی در دومین وبینار وانتصرت فلسطین؛

لزوم ادامه یافتن حمایت‌ها از مقاومت/پیروزی مقاومت در غزه، یک پیروزی تاریخی است

پژوهشگر و فعال اجتماعی لبنانی با تأکید بر اهمیت ادامه‌ی حمایت همه‌جانبه از مقاومت فلسطین، پیروزی مقاومت در غزه را یک پیروزی تاریخی دانست که می‌تواند زمینه‌ساز دستاوردهای بعدی باشد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه‌ بین‌الملل خبرگزاری تقریب دکتر "نزیه صالح" پژوهشگر و فعال اجتماعی لبنانی در دومین وبینار " وانتصرت فلسطین" که امروز (سه‌شنبه) به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، گفت: پیروزی مقاومت غزه پس از گذشت بیش از یک سال از جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی در این منطقه به دست آمد و متأسفانه به‌جز بعضی کشورهای اسلامی کسی از غزه و فلسطین حمایت نکرد، اما در غرب و حتی آمریکا شاهد بودیم که دانشجویان و فعالان بارها با برگزاری تظاهرات، مخالفت خود را با جنایات اسرائیل اعلام کرده و خواستار توقف حمایت دولت‌هایشان از این رژیم شدند.

نزیه صالح افزود: لبنان در حمایت از مقاومت غزه هزینه‌های سنگینی را پرداخت و شهادت سیدحسن نصرالله بزرگترین هزینه‌ای بود که لبنان می‌توانست در این راه تقدیم کند.

وی تأکید کرد: مقاومت توانست در این نبرد پیروز شود و به اهداف خود و آزادی اسرا دست یابد، اما رژیم صهیونیستی باوجود ارتکاب جنایات گسترده علیه اهالی غزه، به هیچ‌کدام از اهداف اعلامی خود از جمله‌ی ‌آنها نابودی حماس نرسید و این مسئله بزرگترین دستاورد پیروزی مقاومت غزه بود.

این پژوهشگر لبنانی خاطرنشان کرد: آمریکا، ناتو و غرب و امپریالیسم جهانی با حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی در قتل کودکان و زنان و سالخوردگان و افراد بی‌دفاع، پرده از تمدن دروغین خود برداشتند و خوی وحشی خود را نشان دادند.

نزیه صالح گفت: ما به‌عنوان امت اسلامی وظیفه داریم که در حمایت از این پیروزی همه‌ی اقدامات لازم را برای حمایت از غزه و مسئله‌ی فلسطین انجام دهیم تا این پیروزی را حفظ کنیم.

وی تأکید کرد: پیروزی مقاومت در غزه یک پیروزی تاریخی است که می‌تواند زمینه‌ساز دستاوردهای بعدی باشد.

صالح هشدار داد: این امکان وجود دارد که صهیونیست‌ها هرلحظه از تعهدات خود شانه‌خالی کنند و توافق آتش‌بس را زیرپا بگذارند، همانطور که در لبنان دیدیم با وجود توافق آتش‌بس 60 روزه رژیم صهیونیستی به هدف‌قرار دادن و انهدام خانه‌ها و سوزاندن اراضی کشاورزی ادامه داد، زیرا این رژیم نمی‌خواهد که در جنوب لبنان منطقه‌ای مسکونی باقی بماند.

این فعال اجتماعی افزود: به‌همین دلیل ما نباید فقط به گفتن این‌که غزه پیروز شد اکتفا کنیم، بلکه باید به حمایت همه‌جانبه از غزه و مقاومت فلسطین ادامه دهیم و با روش‌های مختلف مادی، معنوی، رسانه‌ای و سیاسی از آنها حمایت کنیم و حتی اگر یک کشور و یا طرفی بتواند، باید از آنها حمایت نظامی کند.

نزیه صالح گفت: دشمن صهیونیستی با پشتیبانی غرب و آمریکا از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها استفاده می‌کند، ما نیز از این فناوری‌ها دور نیستیم و باید با پیشرفت‌های فنآوری همراه باشیم و از آن برای شکست دشمن صهیونیستی و دفاع از خود و حمایت از همه‌ی جریانهای مقاومت در غزه، لبنان، یمن و عراق استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما باید در مقابل مسائل تفرقه‌افکنانه و فتنه‌انگیزی‌های مذهبی بایستیم و بگوییم که اسلام یک دین واحد است و تمرکز خود را بر نبرد با دشمن صهیونیستی بگذاریم. مطرح کردن اصطلاحات و مسائل تفرقه‌افکنانه‌ی مذهبی فقط به نفع رژیم صهیونیستی و در راستای اهداف این رژیم برای متلاشی کردن وحدت امت اسلامی است.

نزیه صالح گفت: ما باید پیش از هر چیز به مسئله‌ی فلسطین به‌عنوان یک مسئله‌ی انسانی نگاه کنیم و  سپس می‌توانیم به آن به ‌عنوان یک مسئله‌ی دینی، اسلامی و یا مسیحی بنگریم، زیرا در سرزمین فلسطین فقط آثار و اماکن اسلامی وجود ندارد و اماکن مقدس مسیحیان نیز در این سرزمین مقصد زائران مسیحی است و آنان نیز همواره از سوی صهیونیست‌ها مورد تعرض و اهانت قرار می‌گیرند.

وی تأکید کرد: در صورتی که همواره متحد و یکدل باشیم می‌توانیم این غده‌ی سرطانی و شر مطلق را از منطقه ریشه‌کن کنیم.  

انتهای پیام/