به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، همزمان با پنجمین روز از دهه مبارک فجر، استاندار همدان در رأس هیئتی وارد شهرستان ملایر شد و به شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
قرار است در این سفر، چند طرح عمرانی از جمله طرح فروسیلیس لوتوس آدلی، فاز دوم کارخانه فروسیلیس آذرخش، معاینه فنی شماره 2 و آب نمای مجموعه مینی ورود مورد بهرهبرداری قرار گیرد، همچنین بازدید از مجتمع فرهنگی امام حسن مجتبی(ع)، عمارت سیف الدوله، هتل شهرداری ملایر، دیدار با خانواده شهدا، ملاقات مردمی از دیگر برنامههای استاندار همدان در این سفر یک روزه است.
سهم شهرستان ملایر از طرح های دهه فجر امسال، 263 طرح به ارزش 53 هزار میلیارد ریال است که شامل افتتاح 255 طرح و آغاز عملیات اجرایی هشت طرح می شود.
همزمان با دومین سفر شهرستانی استاندار به شهرستان ملایر، فاز نخست شرکت فرو آلیاژ لوتوس آدلی با سرمایهگذاری اولیه هزار و 400 میلیارد تومان و در مساحتی بالغ بر 40 هزار متر مربع با ظرفیت تولید 25000 تن فروسیلیکو منگز در سال بهرهبرداری شد.
همچنین فاز دوم شرکت آهن و سیلیس آذرخش با میزان سرمایهگذاری هزار و 300 میلیارد تومانی با ظرفیت تولید 20هزار تن فروسیلیسیم و 6000 تن میکروسیلیکا در مساحتی بالغ بر 12 هزار متر مربع افتتاح شد.
به گزارش تسنیم، شهرستان ملایر دارای پنج شهرک و نواحی صنعتی فعال است و شرکت آهن و سیلیس آذرخش یکی از واحدهای فروسیلیس شهرستان ملایر است که با ظرفیت اسمی تولید 12 هزار تن فروسیلیسیم با سیلیکون برای 190 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
همچنین شرکت فروآلیاژ لوتوس آدلی باعث اشتغالزایی 170 نفر در زمینه تولید این بخش شده است.
نقش پررنگ فروسیلیس در افزایش اشتغال و سرمایهگذاری استان
سید رسول حسینی امروز در این مراسم، اظهار داشت: کارخانههای فرآوری سلیس از خام فروشی این ماده معدنی جلوگیری کرده و ارزش افزوده بیشماری نصیب استان میکند.
وی با بیان اینکه علیرغم مدت زمان طولانی تعلل برای برخی مجوزها، اما با ورود جدی استاندار مشکل هر دو واحد در کمتر از دو ماه گذشته حل شد که باعث افزایش اعتماد سرمایهگذاران و ترغیب آنان به حوزه تولید در شرایط سخت امروز شد.
فرماندار شهرستان ملایر، افزود: در تلاش هستیم تا دغدغه را تولیدکنندگان دور کرده و صدور مجوزهای بانکی و سرمایهگذاری را برای فعالان این حوزه تسهیل کنیم.
در ادامه نیز مدیرعامل شرکت آذرخش، گفت: افتتاح فاز نخست شرکت آذرخش سال 97 بود و با 12 هزار تن کار خود را آغاز کرد، اما شروع فاز دوم طولانی شد و با اینکه علی القاعده باید مدیران حمایت میکردند، اما این مساعدتها در بروکراسیهای اداری گیر کرد و در نهایت بالاخره دو هفته گذشته موفق شدیم پروانه بهرهبرداری فاز دوم را دریافت کنیم.
علی اصغر زبردست با بیان اینکه انتظار داریم کمک ویژه شود تا فاز دوم شرکت فرو آلیاژ لوتوس آدلی تامین اعتبار مالی شود، بیان کرد: میزان پیشرفت فیزیکی فاز دوم این شرکت در حال حاضر 51 درصد است اما نیاز به منابع مالی دارد و اگر بتوانیم تسهیلات 100 میلیاردی دریافت کنیم توانایی اشتغال 150 نفری را در این فاز خواهیم داشت.
وی همچنین با اشاره به برخی دغدغههای زیست محیطی برای تولیدات شرکت آذرخش و آدلی نیز عنوان کرد: با استفاده از دانش مهندسی و تخصصی همکارانمان این مهارت علمی وجود دارد که از غبارهای تولیدی برای ساخت و تولید لولههای پلیمری استفاده شود و در تلاش هستیم تا در پایین دست شرکت این واحد را به زودی ایجاد کنیم.
استاندار اسبق همدان تاکید کرد: با تولید لولههای پلیمری به روش فوق تا حدود زیادی استفاده از تولیدات پتروشیمی که صنایعی آب بر است مدیریت میشود و هزینهها نیز کاهش پیدا میکند.
زبردست در پایان افزود: در حال حاضر بر اساس تحقیقات انجام شده میتوانم تا 41 درصد از غبارهای ایجاد شده را در راستای تولید لولههای پلیمری مورد استفاده قراردهیم.
انتهای پیام/
∎