علی محمد لطیفی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت اعیاد شعبانیه و با بیان اینکه کارگاه آموزشی مراقبت بهداشتی مرزی و تجمعات انبوه با مشارکت سازمان پدافند غیرعامل وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برپا شده است اظهار داشت: این کارگاه در راستای افزایش سطح آمادگی برای مقابله با تهدیدات و حوادث احتمالی در حوزههای مختلف محور پایه مانند تهدیدات زیستی، شیمیایی، پرتوی و الکترونیک است.
وی یکی از موارد مهم برای مقابله با تهدیدات حوزه سلامت را دیدهبانی، رصد و پایش تهدیدات دانست و بیان کرد: با توجه به طراحی و برنامهریزی دشمنان که ایران اسلامی با اقتدار مقابل آنها ایستاده است تنوع تعداد تهدیدات هدفمند است که شناسایی این گونه تهدیدات در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل حوزه سلامت قرار دارد.
معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور افزایش آمادگی موثر در مقابله با تهدیدات زیستی را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: هوشمندسازی و پیشرفتهسازی دیدهبانی و مرزبانی سلامت در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.
لطیفی با بیان اینکه یکی از ابعاد جنگ زیستی، جنگ جمعیتی است اضافه کرد: آثار جنگ جمعیتی در تروریسم غذایی شامل تقلب هدفمند مواد غذایی، دارویی و لوازم آرایشی است و بر اساس گزارشات و تحلیلها حتی در حوزه جنگ جمعیتی منشا بسیاری از مشکلات و اختلال در ناباروری تقلب هدفمند در مواد غذایی است که نقش عمدهای از آنها از طریق مرزها وارد میشود.
وی با تاکید بر توجه به هوشمندسازی دیدهبانی سلامت دستگاهها به ویژه وزارتخانههای جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان اضافه کرد: متناسب با پیشرفتها و پیچیدگی فناوریها و تهدیدات باید هوشمندسازی دیدهبانی در مراقبت حوزه سلامت در دستور کار دستگاههای مختلف قرار بگیرد.
معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: یکی از ابعاد جنگ زیستی که موجب نگرانی شده سرقت اطلاعات ژنتیکی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
انتهای پیام/190
∎