شناسهٔ خبر: 71161873 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

میثاق پاسداران با امام حسین(ع) تا روز قیامت ادامه دارد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به پیام نامگذاری سوم شعبان به عنوان روز پاسدار، گفت: این نامگذاری تأکیدی بر مفهوم پاسداری و میثاق با امام حسین(ع) است. این نامگذاری به نوعی به زیارت عاشورا و پیمان با اباعبدالله اشاره دارد که این میثاق موقتی نیست و تا روز قیامت ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران،حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت روز پاسدار و اشراف نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه برگزار شد، ضمن تبریک و تهنیت اعیاد شعبانیه گفت: امام حسین (ع) در سوم شعبان سال چهارم هجری در مدینه متولد شده است. پیامبر اکرم (ص) نام حسین را بر او گذاشت و ۵۷ سال بعد نهضتی را آغاز کرد. امام حسین (ع) ویژگی‌های خاصی داشته‌اند و برای انسان‌ها همواره الگو هستند.

وی با بیان اینکه در حالی که نمی‌توانیم به مقام امامان برسیم، اما می‌توانیم با الگو گیری از مقام سربازان ولایت مانند حضرت ابوالفضل (ع) و حضرت علی اکبر (ع) به مقام آنها برسیم، افزود: ولادت امام حسین(ع) برای خانواده امیرالمؤمنین بسیار شیرین بود و از همان ابتدا با اشک و گریه همراه بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه از ماه شعبان به عنوان راهرو ورود به رمضان یاد کرد و اظهار کرد: ماه شعبان بعد از ماه رجب، دومین راه، راهرو و اتاق انتظار ورود به ماه رمضان شناخته می‌شود، امیدواریم خداوند در این ماه، ما را مورد عنایت قرار دهد و شایستگی ورود به ضیافت الهی را به ما عطا کند.

وی با تأکید بر اهمیت مناجات شعبانیه بر مفاهیم عرفانی و معنوی آن اشاره و عنوان کرد: جمله پایانی مناجات شعبانیه بر شناخت خداوند اشاره دارد و تأکید می‌کند که شناخت واقعی خداوند از طریق شهود و بصیرت حاصل می‌شود، نه از طریق استدلال و برهان. دعا می‌طلبد که خداوند خود را به ما بشناساند و ما را به کمال انقطاع به سوی خود هدایت کند. پاکیزگی روح و دل در دریافت نور و معارف الهی از اهمیتی بالایی برخوردار است و هدایت و علم از خداوند است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی بر اهمیت دعا و درخواست از خداوند برای تحول دل‌ها و شناخت عمیق‌تر از او تأکید کرد و یادآور شد: زندگی بدون توجه به خداوند خسارت‌بار است. مرگ و قیامت حقایق مسلم هستند و انسان باید در زندگی خود زاد و توشه‌ای برای آخرت فراهم کند، که جهاد و نیکی از بهترین مصادیق آن هستند.

وی بر اهمیت بصیرت و شناخت در مواجهه با دشمنان و جنود شیطانی تأکید کرد و گفت: این دشمنان با ظاهری خیرخواهانه و مهربانانه ظاهر می‌شوند. در این میان تقوا به عنوان نیرویی به انسان کمک می‌کند تا حق و باطل را تشخیص دهد.

نماینده ولی فقیه در سپاه به اهمیت نهضت عاشورا و انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: انقلاب امام حسین(ع) ریشه‌دار و با شعور و فرهنگ عاشورا پیوند دارد. امام حسین از مدینه به کربلا سفر کرد و در این سرزمین به شهادت رسید. امام حسین(ع) در برابر ظلم و ستم سکوت نکرد و برای حفظ دین خود به میدان آمد.

وی با اشاره به انتقادات از برخی نظرات در حوزه دینداری و منافع مردم گفت: دینداری باید با منافع عالی‌تر مردم همخوانی داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی به ضرورت حفظ انقلاب اسلامی و تشکیل نهادهایی مانند سپاه و بسیج برای پاسداری از این انقلاب پرداخت و اظهار کرد: ماندن در صراط مستقیم بسیار دشوارتر از آغاز انقلاب است. خداوند برای پاسداری از انقلاب و حفاظت از این راه، امام خمینی(ره) را هدایت کرد و نهادی به نام سپاه و بعد بسیج را تشکیل داد و روز ولادت امام حسین (ع) را روز پاسدار نامیدند.

وی با اشاره به پیام نامگذاری سوم شعبان به عنوان روز پاسدار، گفت: این نامگذاری تأکیدی بر مفهوم پاسداری و میثاق با امام حسین (ع) است. این نامگذاری به نوعی به زیارت عاشورا و پیمان با اباعبدالله اشاره دارد که این میثاق موقتی نیست و تا روز قیامت ادامه دارد. در این زیارت، فرد با جبهه مقابل امام حسین (ع) می‌جنگد و این جنگیدن نشان‌دهنده تعهد به اصول حسینی است. همچنین، در این زیارت، درخواست می‌شود که فرد همواره با جبهه حسینی باشد و زندگی‌اش رنگ و بوی امام حسین(ع) داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در رابطه با حضرت ابوالفضل(ع) که فرمودند ایشان «نافِذَ البَصیرَةِ» بودند، اظهار کرد: امام معصوم در این زمینه به بصیرت و فهم عمیق حضرت ابوالفضل (ع) اشاره می‌کند و بیان می‌کند که ولایت تجلی اراده خداوند است. این بدان معناست که امام تنها یک شخص نیست، بلکه نماینده و بروز اراده الهی است. افرادی که در این مکتب رشد می‌کنند، به درک عمیق‌تری از این مفاهیم می‌رسند و در نهایت به سربازانی برای این اراده الهی تبدیل می‌شوند.

وی با بیان اینکه پیام روز سوم شعبان به مناسبت روز پاسدار، هویت پاسداری را تبیین می‌کند، تصریح کرد: این پیام نشان می‌دهد که پاسدار به معنای افرادی چون ابوالفضل، زبیر، حبیب، قاسم ۱۳ ساله و عبدالله بن حسن است. این پیام به اهمیت جبهه پاسداری اشاره دارد که شامل همه افراد از جمله زنان، مردان، کودکان و پیرمردان می‌شود و تأکید می‌کند که همه می‌توانند در این جبهه حضور داشته باشند.