شناسهٔ خبر: 71149018 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رایزنی بن سلمان با الجولانی+ فیلم

ولیعهد عربستان با الجولانی که به عربستان سفر کرده است، دیدار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با الجولانی که به ریاض سفر کرده است، دیدار کرد. در این دیدار روابط دوجانبه میان دو کشور و راههای تقویت آن مورد رایزنی قرار گرفت. همچنین تحولات منطقه از دیگر محورهای مورد گفتگوی طرفین بود. تحولات سوریه و راههای ثبات آن مورد رایزنی قرار گرفت.

منابع سعودی اعلام کردند که الجولانی اوضاع سوریه و برقراری ثبات در آن و چشم انداز روابط میان دمشق و پایتخت‌های عربی و تلاش‌های انجام شده برای رفع تحریم‌های سوریه را مورد رایزنی قرار داد.

سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام که اخیراً خودش را به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه معرفی کرده است، پیش از این دیدارهایی با مقامات سعودی در دمشق داشته است.

چند هفته پیش «فیصل بن فرحان» وزیرخارجه عربستان سعودی ضمن دیدار با الجولانی در دمشق، بر لزوم لغو تحریم‌ها علیه سوریه تاکید کرده بود.

الجولانی قرار است پس از عربستان سعودی، در روز سه شنبه به ترکیه سفر کند و با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه دیدار کند.