به گزارش بازار، اسماعیل للهگانی روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در اراک، افزود: حدود ۲ ماه است که به دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتقال حسابهای شرکتهای تابع این وزارتخانه به داخل استانها در دستور کار جدی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: ۱۰۰ درصد سهام بانک رفاه مربوط به سازمان تامین اجتماعی است و دومین بانک ایران از لحاظ سرمایه است.
مدیرعامل بانک رفاه کشور ادامه داد: رتبه عملکردی این بانک در بین ۵۰۰ شرکت برتر کشور، در جایگاه سوم است و بهترین عملکرد بانکی را بین بانکها دارد.
للهگانی اظهار کرد: حجم منابع بانک رفاه رشد ۵۰۰ درصدی داشته و در حوزه فناوری اطلاعات نیز اتفاقات خوبی صورت گرفته است.
وی گفت: پرداخت بخشی از تسهیلات به صورت غیرحضوری انجام میشود و در هر دوره تسهیلات قرض الحسنه بسیاری به بازنشستگان پرداخت میشود.
مدیرعامل بانک رفاه کشور افزود: کمبود نیروی انسانی مشکلی است که در مجموعه وزارتخانه و دولت وجود دارد و در هر صورت دولت باید به سمت الکترونیکی شدن حرکت کند، اما پیگیر افزایش نیروی انسانی هستیم.
للهگانی اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی در استان مرکزی در جلسه شورای معاونین وزارتخانه اعلام میشود.
وی گفت: ماهیانه بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد ریال به تامین اجتماعی پرداخت میشود و در حال حاضر یکهزار و ۶۰ میلیارد ریال این سازمان به بانک رفاه بدهی دارد.
مدیرعامل بانک رفاه کشور ادامه داد: ۲۹ نوع تسهیلات تکلیفی در این بانک وجود دارد و تاکنون بالای ۹۰ درصد تسهیلات پرداخت شده است.
للهگانی با بیان اینکه، ساختار نظام بانکی در تهران هیچ فرقی با استانها ندارد، گفت: اگر بیشتر از پنج پرونده از استان به تهران ارسال شود حدود اختیارات استانها افزایش پیدا میکند.
وی عنوان کرد: ۴۵۰ هزار میلیارد ریال سود این بانک بوده اما صرفا به سود فکر نمیکنیم و به بیشتر به فکر ایجاد اشتغال هستیم.
مدیرعامل بانک رفاه کشور اضافه کرد: کارگاههای تولیدی و فضای کسب و کار و مالی کشور باید تقویت شود و استان مرکزی به دلیل وجود صنایع این ظرفیت را فراوان دارد.
للهگانی گفت: اولین مرکز مشاوره مالی بانک رفاه و کارت رفاهی در شبکه بانکی راهاندازی شده و تمام کارکنان زیرمجموعه وزارتخانه میتوانند از یک میلیارد ریال این حساب استفاده کنند.
وی عنوان کرد: بانک رفاه طرحهای مختلفی دارد که کارکنان زیرمجموعه وزارت تعاون و کار میتوانند از آنها استفاده کنند.
مدیرعامل بانک رفاه کشور افزود: این بانک وارد عرصه بنگاهداری نیز شده تا مشکلات واحدهای تولیدی کمتر شود و باید از این بانک در زنجیره تولید استفاده کرد.
للهگانی بیان کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، توفیقات بزرگی در این کشور حاصل شده که باید تلاش شود تا روز به روز افزایش یابد.
وی گفت: جوانان ما خودشان را با کشورهای غربی مقایسه میکنند اما باید نقطه شروع رشد و توسعه کشور را نیز با کشورهای غربی مقایسه کنند.
مدیرعامل بانک رفاه کشور ادامه داد: تلاش شده تا مسیر سخت به یک نقطه مطلوب برسد و به طور حتم، در گام دوم انقلاب توفیقات و دستاوردهای بیشتری کسب میشود.
لله گانی ادامه داد: هدف از سفر به استان مرکزی حل بخشی از مسائل و مشکلات دستگاههای زیر مجموعه وزارتخانه و همافزایی بیشتر بین دستگاههای تابع است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: همه باید در برگزاری جشن انقلاب مشارکت کنند و نباید یادمان برود که انقلاب اسلامی در چه شرایطی پیروز شد و امروز در کجا قرار دارد.
علی میرزایی افزود: توفیقات زیادی در جمهوری اسلامی کسب شده و این دستاوردها وظیفه مسئولین را بیش از پیش سنگینتر کرده است.
وی با بیان اینکه، استان مرکزی در تمام زمینهها پیشتاز است، گفت: این استان را نباید به وسعت و جمعیتش سنجید بلکه باید به جایگاه آن در توسعه اقتصاد کشور نگاه کرد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی ادامه داد: اگر یک روز صنایع استان مرکزی کار نکنند تمام کشور دچار مشکل میشود.
میرزایی بیان کرد: شرح وظایف اداره کار و بانکهای استان مرکزی با نیروی انسانی موجود همخوانی ندارد و کمبود نیرو در آنها مشهود است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم در این نشست گفت: این استان
چهارمین قطب صنعت کشور است و ۴۵ درصد شاغلین آن در این بخش فعالیت دارند.
جمشید امیدی افزود: نرخ بیکاری استان مرکزی در فصل بهار امسال به چهار و هشت دهم درصد و این مهم از سال ۹۹ تاکنون با کاهش همراه بوده است.
وی بیان کرد: تعداد کارگاههای دارای حقوق معوقه استان مرکزی از ۲۱ کارگاه به ۶ کارگاه در سال گذشته رسید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: بیشتر مشکل استان در این ادارهکل، کمبود شدید نیروی انسانی است و میطلبد مجوز استخدام داده شود.
در این نشست دستگاههای تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گزارشی از فعالیت و مشکلات بخشهای خود ارایه کردند.