شناسهٔ خبر: 71115630 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

۱۸۳ اسیر فلسطینی امروز آزاد می شوند

دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطینی اعلام کرد رژیم صهیونیستی در چهارمین مرحله تبادل در چارچوب توافق بین حماس و اسرائیل، ۱۸۳ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شبکه الجزیره قطر، از میان این افراد، ۱۱۱ اسیر اهل نوار غزه هستند که پس از هفتم اکتبر بازداشت شده بودند.

 

 ۱۵۰ اسیر به نوار غزه بازگردانده می‌شوند که در میان آن‌ها هفت نفر به حبس ابد محکوم شده‌ بودند. سایر آزادشدگان نیز از ساکنان غزه هستند که پس از حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به این منطقه در پی حوادث هفتم اکتبر بازداشت شدند.

 

۳۲ اسیر فلسطینی نیز پس از آزادی به کرانه باختری منتقل خواهند شد. همچنین، یک اسیر مصری فردا به کشورش بازگردانده خواهد شد.

 

از جمله اسرای فلسطینی که در این مرحله آزاد خواهند شد شادی عموری؛ یکی از طراحان انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در تقاطع مجیدو در سال ۲۰۰۲ است که منجر به کشته شدن ۱۷ اسرائیلی شد.

 

از دیگر اسیران فلسطینی می توان به اشرف ابو سرور، عامل قتل نظامی اسرائیلی شاحر فاکراط در نزدیکی قبر راحیل در سال ۲۰۰۰ اشاره کرد.

 

احمد اسلیم، عضو یک گروه مسلح وابسته به جنبش فتح که سال ۲۰۰۲ عملیات قتل زوج اسرائیلی آوی و آویتال فولانسکی را در کرانه باختری اجرا کرد نیز از دیگر اسیران فلسطینی خواهد بود که امروز شنبه آزاد خواهد شد.

 

سخنگوی گردان‌های القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیروز اعلام کرد فردا سه اسیر دیگر صهیونیست آزاد خواهند شد.

 

ابوعبیده گفت: در چارچوب توافق طوفان الاقصی، گردان‌های القسام تصمیم گرفت شنبه سه اسیر صهیونیست به نام‌های عوفر کالدرون، کیث شمونسل سیگال و یاردن بیباس را آزاد کند.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/26