شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «همبازي مرگ» تیتر روزنامه اعتماد است که در گزارشی به مشکلات قرقبانان و خطرات کاری آن ها اشاره کرد و نوشت: «با مرگ بازي ميكنند. اغلب آنها در مقابل متخلفي كه تفنگ و تبر دارد، اسلحهاي ندارند و از حمايتهاي قضايي برخوردار نيستند ولي به خاطر علاقه به محيطزيست، چنين شغلي را انتخاب كردهاند. قرقبان صدايشان ميكنند و همپاي محيطبان و جنگلبان به كار حفاظت از حياتوحش و محيطزيست مشغولند و شرح وظايفشان شبيه به آنان است با اين تفاوت كه ضابط قضايي نيستند. هر اتفاقي هم در اين راه ممكن است رقم بخورد؛ متخلفي كه به قانون تحويل دادهاند آنها را شناسايي كند، منزل آنها را به آتش بكشد، تهديدشان كند يا با سنگ شيشه خودروي آنها يا خانهشان را بشكند. برخي از آنها با شركتهاي واسطهاي در قرقها كار ميكنند و هيچ رابطه استخدامي با سازمان محيطزيست ندارند و برخي ديگر در قرقهاي اختصاصي مصوب سازمان محيطزيست فعالاند و عدهاي هم به صورت محلي از سوي اهالي منطقه، براي مراقبت از گونههاي گياهي و دارويي به كار گرفته ميشوند.»
«تلاش برای حذف مدرسه» تیتر روزنامه شرق است که در گزارشی به آسیب کلاسهای مجازی مدارس و کیفیت پایین آموزش بر پیکر سیستم آموزشی کشور اشاره کرد و نوشت:« کیفیت آموزشی مدارس هر سال نزولیتر میشود و از نگاهی، به نظر رو به نابودی است؛ موضوعی که به شکل مستقیم بر کیفیت تخصص همین افراد در سالهای بعد اثر خواهد گذاشت. طی این چند ماه، مادرها و حتی پدرهای بسیاری از کیفیت کلاسهای مجازی فرزندانشان گله داشتند. بسیاری از آنها به مشکل قطع و وصلی اینترنت اشاره داشتند و برخی دیگر به عدم تمرکز کافی فرزندانشان در کلاس درسی که پشت صفحه گوشی همراه برگزار میشود. تجربهای که از سال اول شیوع ویروس کرونا شروع شد و به نوعی به یک رسم در سیستم آموزشی بدل شد. دانشآموزان در تمام مقاطع این روش تدریس را تجربه کردند و هرکدام به نوعی با آسیبهای آن روبهرو شدند. یکی از مهمترین آسیبها که به کیفیت پایین کلاس درس برمیگردد، آمادهنشدن کودکان برای ورود به سال بعد است. طی گفتوگو با تعدادی از معلمها، والدین و حتی دانشآموزان، این مهم بهخوبی دیده میشود که هر سال با نزول سطح سواد دانشآموزان در سیستم آموزشی روبهرو هستیم. حتی نتایج آزمون تیمز 2023 از رتبه پایین دانشآموزان ایران حکایت دارد که براساس آن، از هر پنج دانشآموز ایرانی، دو نفر هیچچیز یاد نمیگیرند. نتایج این آزمون در سالهای قبل هم چندان چنگی به دل نمیزد و در این مدت نهتنها کیفیت آموزشی بیشتر نشده، بلکه سال به سال روند کاهشی هم پیدا کرده است.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…