طرفداری | درحالیکه نارضایتیها از عملکرد تیم ونسان کمپانی افزایش یافته، در بیرون از زمین نیز حواشی گوناگونی پیرامون بایرن مونیخ را گرفتهاند. تنها پس از گذشت حدود یک سال از ورود مکس ابرل به هیئت مدیرۀ این باشگاه، اکنون سران باواریاییها از عملکرد او ناراضی هستند.
نشریه کیکر بهتازگی در گزارشی به طور ویژه به افزایش انتقادها از مکس ابرل درون بایرن مونیخ بهخاطر رویکردش در تمدید قراردادها و همچنین نحوه ارتباطش با دیگر مدیران رده بالا پرداخته است. گزارشی که البته اکنون با واکنش این مدیر 51 ساله روبهرو شده است. ابرل درباره ادعاهای کیکر و وضعیت متزلزلش در بایرن مونیخ گفت:
صادقانه بگویم، لبخند زدم. نیازی به صحبت درباره این موضوعات نیست. ما سعی میکنیم بهترین تصمیمات ورزشی را نهتنها برای امروز، بلکه برای فردا و پس فردا نیز بگیریم.
بااینحال باید دید عملکرد ابرل در تمدید قرارداد بازیکنانی مانند جمال موسیالا، یوسوا کیمیش و آلفونسو دیویس و همچنین فروش برخی بازیکنان مازاد مانند لئون گورتسکا و سرژ گنابری، چگونه خواهد بود.