به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، کلنگ ایستگاه مترو چهاردانگه از سال 99 به زمین زده شد و بهدلیل عدم ثبات مدیریت شهری در سالهای نخست با سرعت بسیار ناچیز و در یکسال گذشته با پیشرفت مناسبی پیش میرود.
پیمان فلسفی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی عصر امروز با همراهی شهردار و اعضای شورای شهر چهاردانگه از پروژه ایستگاه مترو چهاردانگه بازدید و در جریان میزان پیشرفت این پروژه قرار گرفت.
فلسفی در حاشیه این بازدید در گفتوگو با خبرنگاران، ضمن گرامیداشت دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: پروژه ایستگاه مترو چهاردانگه که به همت مجموعه مدیریت شهری چهاردانگه و با تأمین اعتبارات آن توسط شهرداری و مردم تأمین درحال احداث بوده و پیشرفت مطلوبی دارد.
وی افزود: خوشبختانه پیشرفت فیزیکی کار به نسبت تأمین اعتبارات خوب بوده و تاکنون 47درصد پیشرفت داشته است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند پیشرفت این پروژه بیان کرد: با توجه به تلاشی عوامل اجرایی در این پروژه امیدواریم هرچه زودتر عملیات اجرایی این پروژه به اتمام برسد و مورد استفاده شهروندان این منطقه قرار گیرد.
فلسفی با اشاره به ضرورت تأمین اعتبارات مورد نیاز این پروژه خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت منابع مالی اعتبارات دولتی، ضمن اینکه تلاش میکنیم در بودجه سال 1404 بودجه این پروژه تقویت شود، به دنبال ایجاد مسیر سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پروژه هستیم، اگر مردم و بخش خصوصی سهیم شوند، مطمئناً خیلی از کارها با سرعت بیشتری انجام و به سرانجام خواهد رسید.
*احداث ایستگاه مترو چهاردانگه به نیمه راه رسید
سیدرضا حسینی شهردار چهاردانگه هم در این بازدید با اشاره به پیشرفت 47درصدی پروژه ایستگاه مترو چهاردانگه تأکید کرد: قرارداد پروژه ایستگاه مترو چهاردانگه در سال 1399 با رقم 273 میلیارد تومان منعقد شده و با توجه به تحولات بهوجود آمده تاکنون قریب به 300 میلیارد تومان پروژه پرداخت شده است.
وی افزود: با رفع معارض و آزاد سازی جبهه شمالی پروژه در محدوده شرکت کیان تایر روند اجرایی پروژه سرعت یافت و تا کمتر از یکماه آتی شاهد پیشرفت بیش از 10 درصدی این پروژه خواهیم بود.
حسینی با اشاره به اینکه قرارداد احداث ابنیه ایستگاه تا پایان سال 1404 است، افزود: بعداز تکمیل ابنیه این ایستگاه، برای احداث تاسیسات این پروژه قراردادی منعقد خواهدشد تا هرچه سریعتر با نصب تجهیزات و تکمیل و در اختیار شرکت مترو تهران جهت بهره برداری قرار گیرد.
انتهای پیام/
∎