شناسهٔ خبر: 71106764 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

هشدار امام جمعه بندرعباس نسبت به غارت هویتی و فرهنگی

امام جمعه بندرعباس، با هشدار نسبت به خطرات جنگ نرم دشمن، غارت مادی، فرهنگی و هویتی را از جمله تهدیدات جدی دانست که نیازمند آگاهی و تلاش برای مقابله با آن‌ها است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، امام جمعه بندرعباس در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جنگ شناختی دشمن، بر لزوم هوشیاری مردم در برابر جنگ نرم تاکید کرد و گفت: هدف دشمن از این جنگ، ناامید کردن مردم و جوانان است و ما باید در جهت امیدآفرینی و مقابله با سیاه نمایی‌ها تلاش کنیم.

وی با تاکید بر افزایش بصیرت عمومی برای شناخت توطئه‌های دشمنان، غارت مادی، فرهنگی و هویتی را از جمله خطراتی دانست که باید نسبت به آنها آگاه باشیم و برای جلوگیری از آن‌ها تلاش کنیم.

عبادی‌زاده با اشاره به اهمیت صبر در عبادات و در برابر گناهان، بر لزوم افزایش مقاومت اجتماعی در جامعه تاکید کرد و گفت: این مقاومت باید در برابر ظلم و فساد باشد. وی همچنین با تاکید بر لزوم تقویت ارتباط مؤمنان با امام زمان (عج)، بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و مهدوی در دهه مهدویت تاکید کرد.

امام جمعه بندرعباس، تقویت ارتباط با نایب امام زمان (عج) را مکمل ایجاد ارتباط با ولی خدا دانست و گفت: محبت به امام زمان باید با توجه و ارادت به نایب او همراه باشد و بی‌تفاوتی نسبت به نواب امام زمان در دوران غیبت قابل قبول نیست.

عبادی‌زاده در بخش دوم خطبه‌ها با اشاره به اعیاد شعبانیه و لزوم آمادگی معنوی برای ورود به ماه مبارک رمضان، بر اهمیت ماه رجب و شعبان به عنوان دالان ورود به رمضان تاکید کرد و از مؤمنان خواست تا از فرصت این ماه‌ها برای خودسازی و انجام اعمال نیک بهره گیرند.

امام جمعه بندرعباس همچنین با اشاره به میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار و ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، پاسداران و جانبازان را سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی دانست. وی همچنین رشادت‌های نیروی هوایی ارتش را در دوران های مختلف یادآور شد.

انتهای پیام/864/