به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، مهدی زندیه وکیلی ظهر امروز در آیین افتتاحیه طرح تعویض چراغهای پر مصرف معابر شهری و روستایی کشور با عنوان طرح ملی «آفتاب از سرزمین آفتاب»، اظهار داشت: مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید میکند و این امر به یکی از دغدغههای مردم تبدیل شده است که حذف مازوتسوزی در اولویت کاری قرار داده شد، اما با قطع مازوتسوزی با عدم ذخیره سازی، کاهش دما مواجه شدیم و علت اصلی عدم تولید برق در استان است.
وی افزود: یکی از چالشهای کشور و به تبع استان مرکزی ناترازی انرژی است که این امر محدودیتهای برق برای صنایعی ایجاد کرده است و قطع برق صنایع تولید کننده دردآور است، تنها راه برون رفت از ناترازی برق در استان حرکت به سمت انرژی های تجدید پذیر است، در این راستا مقرر شد با اتکا به ظرفیتهای درونی استان، در این زمینه اقداماتی انجام شود که واگذاری زمین انجام شد و در مدت زمان کوتاه از خیرین دعوت شد تا پای کار بیایند و از برق منطقهای خواسته شد برنامه ای امکانپذیر تهیه کند.
استاندار مرکزی ادامه داد: استان مرکزی یکی از استانهای با مزیت برای تولید انرژی خورشیدی است و تولید 5 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی ظرف مدت سه سال هدفگذاری شده است.
زندیه وکیلی عنوان کرد: درصد تشویقی برای کسانیکه انرژی خورشیدی در بام خانهها قرار دهند در ماده پنج دیده خواهد شد، صنعتگران باید 20 درصد برق را تولید کنند و سرمایه گذارانی در این زمینه پای کار آمدند. همچنین دستگاه های اجرایی نیز باید در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند و باید 20 درصد برق مورد نیاز خود را از برق خورشیدی تامین کنید.
وی خاطرنشان اراک: برای موفقیت در زمینه تولید انرژیهای خورشیدی و استفاده از انرژی تجدیدپذیر به مشارکت همه اقشار مردم و رسانهها و دوستداران محیط زیست نیازمند است.در مدارس و دستگاه اداری تازه احداث باید پنل خورشیدی دیده شود تا به توسعه پایدار در زمینه برق دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/711/
∎