شناسهٔ خبر: 71104066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مانور ۵ کیلومتری الی بیت‌المقدس گامی در راستای تامین امنیت و آرامش مردم البرز

کرج - استاندار البرز گفت: رزمایش الی بیت‌المقدس با هدف ارزیابی آمادگی تجهیزات و دستگاه‌های اجرایی استان در شرایط بحرانی جهت تامین امنیت و آرامش مردم استان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی در حاشیه برگزاری رزمایش الی بیت المقدس که صبح امروز جمعه در آزادراه شهید سلیمانی کرج برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: مانور رزمایش الی بیت المقدس با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، نیروهای امدادی و سازمان‌های مرتبط جهت سنجش توانمندی و هماهنگی بین بخشی در مواقع اضطراری برگزار شد.

وی ادامه داد: مانور الی بیت المقدس فرصتی جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و سنجش سطح آمادگی استان در مواجهه با بحران‌های احتمالی است تا بتوانیم تأمین کننده آرامش و امنیت مردم استان باشیم.

همچنین وی خاطر نشان کرد: استان البرز با همکاری همه جانبه تمامی دستگاه‌های استان باید بتواند به الگویی موفق تبدیل شود و این مانور نشان داد که استان دارای ظرفیت‌های بالایی است.

استاندار البرز با اشاره به اینکه این رزمایش را یکی از مهمترین برنامه‌های آمادگی در مواقع بحرانی خواند تصریح کرد: با بهره گیری از ایام پر خیر و برکت اعیاد شعبانیه و همزمانی آن با ایام الله دهه فجر شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در تمامی حوزه‌های استان البرز باشیم.