شناسهٔ خبر: 71095801 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

غذای روستایی در گیلان؛ پخت کوکورچ توسط خواهران آشپز آستارایی (فیلم)

کوکورِچ یک غذای سنتی و محلی در برخی از مناطق روستایی ترکیه است که از روده‌های گوسفند یا گاو تهیه می‌شود. این غذا با استفاده از روده‌های گوسفند که پس از شستن و تمیز کردن، در روغن سرخ می‌شود، به همراه ادویه‌جات و سبزیجاتی مانند زنجبیل، پیازچه و فلفل، طعم و مزه‌ای خاص پیدا می‌کند. این غذا در استانبول، یونان و کشور‌های بالکان طرفداران زیادی دارد.

صاحب‌خبر -

منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos