شناسهٔ خبر: 71087617 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

لیگ برتر و جام حذفی

احتمال بازگشت وریا به باشگاه استقلال/ مجتبی جباری مامور استقلال برای مذاکره با استراماچونی

باشگاه استقلال مذاکراتی را با وریا غفوری جهت اضافه شدن وی به کادرفنی آبی‌ها انجام داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ورزش سه، باشگاه استقلال در حالی که همچنان درگیر بررسی گزینه‌های مختلف برای انتخاب سرمربی جدید است، قصد دارد دست به اقدامی جالب بزند و یکی از کاپیتان‌های محبوب سال‌های اخیر این تیم را به کادر فنی اضافه کند. وریا غفوری، کاپیتان سابق استقلال که در لیگ بیست‌ویکم جام قهرمانی را با این تیم بالای سر برد، حالا به‌عنوان یک گزینه برای تقویت کادرفنی استقلال مطرح شده است. در روزهای اخیر، مدیران استقلال مذاکراتی را با غفوری آغاز کرده‌اند و احتمال بازگشت او به این تیم نسبت به قبل بیشتر شده است.

وریا غفوری پس از پایان لیگ بیست‌ویکم به‌دلایل نامشخص از لیست استقلال کنار گذاشته شد و ناچاراً راهی فولاد خوزستان شد تا فوتبال خود را زیر نظر جواد نکونام ادامه دهد. اما دوران حضور او در این تیم کوتاه‌تر از حد انتظار بود و در نیم‌فصل نخست از فولاد جدا شد. پس از آن، غفوری تصمیمی غیرمنتظره گرفت و بدون اعلام مقصد جدید، از فوتبال خداحافظی کرد. این تصمیم ناگهانی موجب شد که شایعات مختلفی درباره آینده او شکل بگیرد.

پس از کنار گذاشتن دوران حرفه‌ای بازیگری، وریا غفوری به سمت مربیگری گرایش پیدا کرد و در دوره‌های اخذ مدرک مربیگری شرکت کرد. در ماه‌های اخیر، بارها از او به‌عنوان یکی از گزینه‌های بازگشت به فوتبال ایران در نقش مربی، مدیر یا معاون ورزشی یاد شده بود، اما هیچ‌کدام از این شایعات به واقعیت نپیوست. حالا اما شرایط تغییر کرده و باشگاه استقلال به‌طور جدی به دنبال اضافه کردن او به کادر فنی تیم است.

مذاکرات اولیه میان وریا غفوری و مدیران استقلال انجام شده، اما او هنوز پاسخ نهایی خود را اعلام نکرده است. به نظر می‌رسد طی روزهای آینده، پس از بررسی نهایی و توافقات احتمالی، سرنوشت حضور وریا در استقلال مشخص خواهد شد. حالا باید دید آیا این کاپیتان محبوب بار دیگر به جمع آبی‌پوشان بازمی‌گردد یا مذاکرات دو طرف بدون نتیجه خاتمه خواهد یافت.

مجتبی جباری مامور استقلال برای مذاکره با استراماچونی

رسانه کالچو مرکاتو در گزارشی ادعا کرد استقلالی ها با آندره آ استراماچونی تماس گرفته اند تا او را برای بازگشت به استقلال راضی کنند و در همین راستا حاضر شدند مبلغ سنگینی را به این سرمربی ایتالیایی پیشنهاد دهند. نکته جالب اینجاست که در خلال این خبر و در قسمت انتهایی آن، عنوان شده بود مجتبی جباری اسطوره و مدیرورزشی باشگاه استقلال با فدریکو پاستورلو تماس گرفته تا امکان حضور استرا در ایران را جویا شود!

نکته اینجاست که از مدت ها پیش قرار بود جباری در سمت مدیریتی به باشگاه استقلال برگردد و تمام مراحل آن هم طی شده بود اما با تغییر تمام و کمال تیم مدیریتی، پروژه بازگشت هشت شاکی به باشگاه موردعلاقه اش هم وتو شد. اکنون که این خبر رسانه ایتالیایی منتشر و در آن عنوان شده جباری به عنوان مدیرورزشی با ایجنت استراماچونی تماس گرفته، این سوال به ذهن متبادر می‌شود که چه زمانی این اتفاق رخ داده است؟

شاید وقتی که جباری به باشگاه نزدیک بود و در آستانه گرفتن حکم مدیر ورزشی بود، با سرمربی سابق تیم مذاکره کرده است! شاید هم اطلاعات رسانه ایتالیایی ناقص بوده و با یک واسطه ناآگاه خبر در اختیار آن ها قرار گرفته است اما هرچه باشد، این موضوع بسیار عجیب است که جباری مدیرورزشی استقلال نامیده شده چرا که در مقطع کنونی این پیشکسوت آبی هیچ سمتی در باشگاه ندارد.