شناسهٔ خبر: 71086164 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهرک طمون/ واکنش حماس و جهاد اسلامی

منابع خبری گزارش دادند که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهرک طمون در شمال کرانه باختری ۹ نفر به شهادت رسیده‌اند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از رسانه‌های فلسطینی، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که در این حمله شماری نیز زخمی شدند که حال برخی زخمی‌ها وخیم است.

برخی رسانه‌ها از «جهاد مطر بنی عوده» و «عبدالله بنی عوده» دو مبارز فلسطینی به عنوان دو شهید این جنایت نام برده‌اند.

حماس: ترور ناجوانمردانه در شهرک طمون اراده مقاومت را نخواهد شکست

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای در واکنش به ترور ناجوانمردانه مبارزان فلسطینی در شهرک طمون در منطقه طوباس و جنایات مداوم رژیم اشغالگر در کرانه باختری تاکید کرد که سیاست ترور و سرکوب رژیم اشغالگر، نه اراده مقاومت را در هم خواهد شکست و نه ملت فلسطین را دچار ترس و وحشت خواهد کرد.

حماس در این بیانیه‌ افزود: جنایات فاشیستی اشغالگران که روز به روز در کرانه باختری افزایش می‌یابد و سیاست ترور مبارزان و مجاهدان فلسطینی که آخرین نمونه آن حمله هوایی به یک خودروی فلسطینی در شهرک طمون و شهادت چندین رزمنده مقاومت بود، تاکیدی بر ماهیت جنایتکارانه این رژیم و تلاشی شکست‌خورده برای درهم شکستن مقاومت و اراده ملت پایدار فلسطین است که محکم به حقوق خود چنگ زده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما ضمن ادای احترام به شهدای طمون، ایستادگی قهرمانان مقاومت در طوباس، طولکرم، جنین و تمامی شهرها و اردوگاه‌های کرانه باختری را ستوده و تاکید می‌کنیم که مبارزان مقاومت با شجاعت و اقتدار در برابر اشغالگران ایستاده‌اند و با عملیات‌های ویژه و مقابله قهرمانانه، معادلات امنیتی دشمن را به هم ریخته‌اند.

این بیانیه می‌افزاید: وحشیگری و جنایات رژیم اشغالگر هرگز اراده مقاومت و ملت فلسطین را تضعیف نخواهد کرد و ملت فلسطین که حامی و پشتیبان مقاومت است، در تمامی شهرها، روستاها و اردوگاه‌های کرانه باختری همچنان به راه آزادی و عزت خود ادامه خواهد داد و سرکوبگری‌های دشمن هرگز اراده فلسطینیان را نخواهد شکست.

جنبش حماس در پایان، از مردم فلسطین در کرانه باختری، قدس اشغالی و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ دعوت کرد که با تمامی ابزارها در برابر اشغالگران، نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان جنایتکار مقاومت کنند و بهای جنایات اشغالگران را از آنها گرفته و هزینه اشغال سرزمین و مقدسات فلسطین را برای آنان افزایش دهند.

جهاد اسلامی: کشتار خونین در طمون جنایتی در راستای کوچ اجباری فلسطینیان است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای کشتار وحشیانه رژیم صهیونیستی در شهرک طمون در مجاورت طوباس در کرانه باختری را به‌ شدت محکوم و تاکید کرد که این جنایتی در راستای کوچ اجباری فلسطینیان است.

این جنبش در این بیانیه تاکید کرد که این جنایت در چارچوب جنایات جنگی رژیم اشغالگر با هدف کوچ اجباری فلسطینیان و تغییر واقعیت‌های جمعیتی در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفته است.

در ادامه این بیانیه آمده است: سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را نمی‌توان از حمایت‌های مستمر آمریکا به‌ ویژه در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ جدا دانست.

این جنبش در ادامه این بیانیه تاکید کرد که این جنایات هرگز ملت فلسطین را از پایبندی به سرزمین خود و ادامه مقاومت در برابر اشغالگران باز نخواهد داشت.

انتهای پیام/